BIZARAN SLUČAJ

MONSTRUM ŽIGOSAO DJEVOJKU 'Tvoja vagina je moja'

Policija u Arizoni uhitila je muškarca pod optužbom za teško zlostavljanje jer je žigosao bivšu djevojku. Christopher Lynn Jackson (49), ostavio je svoje inicijale na vaginalno područje djevojke te joj je rekao da je to uradio jer je 'njena vagina njegova'.

Incident, koji se desio u svibnju, izašao je na vidjelo tek prošlog tjedna, jer je ozlijeđena žena tek tada skupila hrabrost i prijavila ga.

Prema iskazu kojeg je dala policiji, Jackson ju je izveo taj dan na bejzbolsku utakmicu i na ples. Ona je u prvo odbila poći s njim jer se žalila na umor, ali on joj je ponudio tablete za energiju koje je popila. Na kraju su te tablete imale suprotan učinak, pa je žrtva pala u nesvijest.

Kada se probudila, osjetila je jake bolove. Osim toga, vidjela je Jacksona s opremom za žigosanje i plamenikom. Kada je pogledala prema prema dolje vidjela je slova C i J.

- To je poprilično ludo i zastrašujuće. Živim vrata pored njega 12 godina. Uvijek se čino normalnim i mirnim čovjekom - rekla je Jacksonova susjeda Brett Schneidt.

Prema sudskim spisima, JacKson se pohvalio kako je isto napravio i djevojci s kojom je bio ranije u vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 23:26