ISPRAVAK INFORMACIJE

Mila Horvat: Ivano Balić i ja nismo bili zajedno na cajkama

Voditeljica HTV-a Mila Horvat poslala je demanti članka pod nazivom "Mila Horvat i Ivano Balić zajedno na cajkama: On joj je šaptao u uho, dok se ona smješkala", koji prenosimo u cijelosti.

„Potpuno je netočna i neistinita informacija navedena u naslovu članku da su navodno gđica Mila Horvat i Ivano Balić bili zajedno na cajkama, da joj je on šaputao na uho, dok se ona smješkala“, kao i većina ostalih tvrdnji iznesenih u članku da je navodno „prošlog ponedjeljka proslavila 30. rođendan u narodnjačkom klubu“, da je došla „u društvu rukometaša Ivana Balića, Ivana Čupića i Domagoja Duvnjaka“ i „da su joj sportaši cijelu noć naručivali pjesme“.

Gđica Mila Horvat je svoj rođendan proslavila 04.06.2011. godine i te je večeri bila u malom caffe baru u Savskoj ulici u velikom društvu svojih kolega i kolegica iz studentskih dana. Na istom mjestu našli su se i spomenuti rukometaši (Balić, Duvnjak, Čupić), s kojima gđica Mila Horvat nema nikakve poveznice osim što su se te večeri našli u većem društvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 23:31