OSTALI BEZ TRI IGRAČA

KATASTROFA PORTUGALACA Coentrao: 'Mislim da je Svjetsko prvenstvo za mene završilo'

Svjetsko prvenstvo u Brazilu za portugalsku je nogometnu reprezentaciju počelo gotovo na najgori mogući način. Jedna je loša vijest tijekom ponedjeljka slijedila drugu...

Izgubili su Portugalci u uvodnom dvoboju skupine G od Njemačke s čak 4-0, pritom su barem na jednu utakmicu ostali bez Pepea koji je dobio crveni karton, a ozlijedili su im se Hugo Almeida i Fabio Coentrao. Ovaj potonji se u 65. minuti uhvatio za aduktor i više nije mogao nastaviti utakmicu, a kako stvari stoje, neće više uopće zaigrati na ovom SP-u. Preliminarni pregledi koje je napravila portugalska liječnička služba eliminirali su braniča Real Madrida najmanje do kraja natjecanja po skupinama.

- Iskreno mislim da je Svjetsko prvenstvo za mene završilo. Siguran sam da je ozljeda ozbiljna iako se nadam da griješim. Nažalost, takve se stvari događaju u ovom poslu. Ovo je jedan od najtužnijih dana u mome životu, ali odigrali smo tek prvu utakmicu i unatoč lošem rezultatu, još uvijek možemo proći dalje - istaknuo je Coentrao.

Hugo Almeida je napustio igru u 28. minuti zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge. Portugalski liječnik Henrique Jones potvrdio je da će napadač Beşiktaşa izbivati između deset dana i tri tjedna, tako da ni njega sasvim sigurno neće biti u preostalim dvobojima u skupini, protiv SAD-a i Gane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 18:01