DEČKO IZ SUSJEDSTVA

IZBEZUMLJENI SOTONIST ZAPALIO BIBLIJU I SVOJ DOM 'Gay demon me želio drogirati i iskoristiti'

Svi susjedi odreda sjećaju ga se kao mirnog, dragog dečka iz susjedstva

Policajci iz Oklahome koji su se odazvali na poziv uplašenih prolaznika kako čovjek krvavog lica baulja ispred svog stana, naišli su na 22-godišnjeg Jeremyja Jarnella Andersona prekrivenog sapunom i soli kako mrmlja nešto o 'opsjednutosti demonom homoseksualcem' koji mu je naredio da skuha Bibliju.

Govoreći o Amdersonu, svi susjedi odreda sjećaju ga se kao mirnog, dragog dečka iz susjedstva. No osoba koju su policajci zatekli bila je bijesna i u bunilu.

Prema službenom izvješću, njegove ruke i lice bili su prekriveni krvlju, a vrata stana kao i namještaj bili su razvaljeni.

Policajci su ga pokušali kontrolirati elektrošokerom, no on im je izbjegao i izazvao policiju na borbu šakama.

Dok su se probijali prema Andersenovom stanu, jedan policajac primijetio je mali požar koji je izazvala zapaljena Biblija.

Vatra se ubrzo proširila, a dim je prekrio cijelu sobu, što je omogućilo policiji da napokon ulovi pomahnitalog Andersona.

Nakon uhićenja, mladić je objasnio policajcima da je sotonist i za incident okrivio demona homoseksualca koji ga je želio drogirati i seksualno zlostavljati. Jasno im je dao do znanja da nije gay, već da je samo bio drogiran te da mu je žao što je dopustio da ga demon iskoristi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 15:47