STRAVA U BRAZILU

GOLMAN ŠOKIRAO SVIJET Priznao da je ubio djevojku i njome nahranio rotvajlere kako ne bi morao plaćati alimentaciju!

 YouTube

Slavni brazilski nogometaš koji već služi 4,5-godišnju zatvorsku kaznu zbog otmice bivše djevojke, priznao da je ona ubijena, raskomadana i da su njome nahranjeni psi.

Golman Bruno Fernandes de Souza (28) optužen je da je Elizu Samudio (25) ubio kako bi izbjegao plaćanje alimentacije nakon što je rodila njihovo zajedničko dijete.

Prvo je sve nijekao, a onda je brazilskom sudu priznao kako je njegov najbolji prijatel j Luiz Henrique Romao platio bivšem policajcu ju ubije. Priznao je da je, iako sam nije naredio da ju se ubije, na to pristao.

Optužen je da je ubojstvo planirao s još osmero ljudi, uključujući i njegovu ženu Dayane, još jednu bivšu ljubavnicu, rođaka i bivšeg policajca Marcosa Santosa. Fernandes de Souza i Santos su ju odveli u sportaševu vikendicu. Golman je gledao Santosa kako ju muči ispred njezinog četveromjesečnog sina, davi kravatom, a zatim mu je pomogao raskomadati njezino tijelo. Dijelovima tijela nahranio je svog rotvajlera, a ostatak je pokopao. Njezino tijelo nikada nije pronađeno.

Na prethodnom suđenju Romao je proglašen krivim za smrt i optužen na 15 godina zatvora.

Eliza Samudio, za koju se prethodno tvrdilo da je imala aferu s Cristianom Ronaldom, upoznala je Brunu na jednoj zabavi za nogometaše u svibnju 2009. i zatrudnjela.

Bruno Fernandes de Souza je zahtjevao da pobaci. Prije nego je rodila, godine 2010., prijavila je policiji da su ju golman i njegovi pomagači tjerali da uzme tablete za pobačaj. Samudio je rodila i tražila alimentaciju, no nogometaš nije htio priznati očinstvo.

DNA test kasnije je potvrdio da je nogometaš otac djeteta kojeg sada othranjuje majka ubijene djevojke.

Ako Brunu Fernandes de Souza proglase krivim za ubojstvo, mogao bi završiti iza rešetaka i na 41 godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 13:22