STIŽU TRI BEBE

GAY PARU OSTVARILA SE ŽELJA Oduvijek su sanjali veliku obitelj, a sada će im surogat majke roditi troje djece

Homoseksualni par iz Velike Britanije postat će roditelji troje djece koju će na svijet donijeti tri žene koje su upoznali putem internetske stranice za surogatstvo.

Proteklih 15 godina Daryl Lee (41) i Luke Harris (50) sanjali su o djeci i pridružili se brojnim forumima u pokušaju da pronađu prikladnu surogat majku.

Uspostavili su kontakt s Becky Harris (27) koja ih je upoznala s Bex Harris (32) i Viktorijom Ellis (32).

Par je oduvijek žudio za velikom obitelji, no ostali su u šoku kad su saznali da sve tri žene očekuju dijete.

Lee je biološki otac dvoje djece, a Harris je dao spermu za treće dijete. Sve tri bebe na svijet će doći između siječnja i srpnja iduće godina.

- Jako se volimo, no unatoč tome osjećali smo da nešto nedostaje u našem životu - naš dom bio je prazan bez djece. No ni u ludilu nismo sanjali da ćemo dobiti troje odjednom - kazao je Harris koji je Leeja upoznao 1999. godine putem Interneta, a u civilno partnerstvo sklopili su 2012.

Kad je Harris upoznao Becky Harris, ona je već pomagala jednom paru i bila trudna sa trećim djetetom, pa ih je spojila s bivšom šogoricom Bex. Bex ih je pak upoznala sa Ellis, te su obje zatrudnjele, prije Becky. Ona je pak rodila dijete drugom paru, te odlučila pomoći i Leeju i Harrisu.

- Iako je bilo neobično, nismo mogli odbiti ponudu da imamo veliku obitelj o kakvoj smo oduvijek sanjali - govori par čije su obitelji sretne zbog njih.

I Harris i Lee planiraju raditi pola radnog vremena kako bi jedan uvijek mogao biti kod kuće i brinuti se o djeci, a kao pomoć će im uskočiti i Leejevi roditelji.

- Stvarno volim biti trudna - objasnila je Becky zašto se odlučila biti surogat majka, a Bex je kazala kako jer oduvijek željela pomoći nekome i da ju ovisnom čine sretna lica budućih roditelja.

- Kad sam imala 11 godina shvatila sam da želim biti surogat, nakon što je obiteljska prijateljica imala poteškoća sa zatrudnjivanjem. MOje tijelo oporavlja se puno brže zato što se ne moram ustajati noću i dojiti pa za nekoliko tjedana izgledam kao da nisam rodila - kazala je Bex.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:53