VALENTINOVO

FOTO: KAKO JE MARKO UPOZNAO MIJU? Na Dan zaljubljenih - zaljubljeni preuzimaju naš Instagram

 Foto: Neja Markičević, Cropix

Možda vam njihova lica zvuče poznato.

Privukli su pažnju fotografkinje Cropixa za vrijeme Adventa u Zagrebu.

Sjedili su na klupi u ‘snježnoj oazi’ na Trgu, ‘samoslikali’ se i ljubili.

Ta fotka obišla je našu Facebook stranicu, Instagram i nekoliko blagdanskih fotogalerija, a mi smo se pitali kako ide njihova priča.

A onda smo zahvaljujući Facebooku otkrili tko su. Ona je Mia, 20-godišnja studentica, a on Marko, 24-godišnji obrtnik. I upravo su onakvi kakvima se čine na spomenutoj fotki - zaljubljeni do ušiju.

Neja Markicevic / CROPIX
Zagreb, 011215. Okiceni trgovi i ulice povodom Adventa uljepsavat ce Zagreb i uveseljavati zagrepcane, ali i mnogobrojne turiste do 10.01.2015.Na fotografiji: Zagrebacka Bozicna bajka na Trgu.Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Zato smo ih zamolili da nam dozvole da im ‘držimo svijeću’ na jednom njihovom spoju i da na Dan zaljubljenih preuzmu naš Instagram @jutarnji.hr. Tamo će nam ispričati kako su se upoznali, što vole jedno kod drugog, što čini njihovu vezu snažnom, kako provode zajedničko vrijeme i kako vide svoju budućnost.

Ako ste zaljubljeni, možda vas inspiriraju da nekome izrazite ljubav, a ako ste danas sami, opišite nam kakvu ljubav tražite i možda i vas Kupid pronađe online, kao što je pronašao njih dvoje.





Miji i Marku hvala na otvorenosti i dobrom društvu, za nagradu ih vodimo na romantičnu večeru u Umami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:15