ŽUTA MINUTA

DOTUKLO GA ČEKANJE U PROMETNOM ČEPU Izluđen zastojem istrčao iz auta, htio se baciti pod autobus, propast tog plana završila na YouTubeu

 Screenshot/YouTube

Pomalo bizaran i nevjerojatan video snimljen kamerom postavljenom u automobilu pojavio se ovih dana na internetu. Na snimci se može vidjeti kako muškarac, prema navodima RT -a radi se o Rusu, izlazi iz svojeg taksija te se zatrčava prema nadolazećem autobusu, naočigled pokušavajući se ubiti.

Međutim, incident na prometnici ruskog grada Kirova nije završio pogubno za muškarca budući da ga je vozač autobusa uočio kako mu se približava te je prilagodio brzinu. Muškarac, odjeven samo u hlače i majicu, samo se odbio od autobusa te je pao na cestu. Prema navodima medija, muškarac se nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva vratio u svoj taksi.

RT prenosi da razlog za pokušaj samoubojstva leži u činjenici da je muškarac proveo 30 minuta zarobljen u prometnoj gužvi u poprilično surovim zimskim uvjetima.

Kasnije se doznalo da je muškarac pretrpio puknuće slezene i nekoliko slomljenih rebara, no da je unatoč tome otišao na posao. Tek nakon radnog dana se prijavio u bolnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:44