SPLIT Nastavlja se Tjedan Dobre hrane, najveća gastro manifestacija godine s bogatim programom koji je dosad oduševio više od 130.000 zaljubljenika u dobru hranu. Svima željnima gastronomske avanture završetak turneje u City Centeru one Split 22. i 23. studenog donosi posljednju priliku za zabavu i uživanje.
Jesenski Tjedan Dobre hrane najuspješniji je do sad, a kulminacija turneje tek slijedi. City Center one u Splitu donijet će vikend ispunjen poslasticama u kojima uživaju sva osjetila na posljednjem ovogodišnjem izdanju senzacionalne gastronomske manifestacije.
I ovog vikenda posjetitelje očekuju besplatne kulinarske radionice najboljih hrvatskih chefova, degustacije raznolikih delicija te sajam velikih i malih proizvođača na kojem će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.
Dođite u City Center one Split 22. i 23. studenog i pod vodstvom provjerenih majstora kuhinje naučite kako pripremiti marinirane janjeće kotlete, otkrijte tajne bezgrješnog uživanja u slasticama, saznajte kako se priprema gusarska plata i naučite spravljati turske delicije.
Navodimo samo mali dio svega što vas očekuje pa rezervirajte ovaj vikend za nezaboravnu gastro avanturu i postanite dio gastro događaja sezone!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....