Davida Copperfielda FBI sumnjiči za silovanje

LAS VEGAS - Nakon što su agenti FBI-a pretražili lasvegaško skladište slavnog iluzionista Davida Copperfielda pod sumnjom "nedoličnog seksualnog ponašanja" u javnost su procurili detalji rastućeg skandala.



Naime, agenti su zaplijenili svu Copperfieldovu kompjutorsku opremu, ali i dva milijuna dolara u gotovini koje je iluzionist, na opće iznenađenje, držao u skladištu koje je smješteno u internacionalnom muzeju i knjižnici iluzionističke umjetnosti. Copperfielda FBI navodno sumnjiči za silovanje za sada još anonimne žene, no svjetska zvijezda optužbe ljutito odbija.



- Važno je da se ove optužbe stave u pravi kontekst. Nepoznata žena je ozbiljno optužila Davida Copperfielda. Iako nam nadležne vlasti nisu otkrile njezin identitet, mi znamo da su te optužbe lažne jer David Copperfield nikada nije prisilio neku ženu na seksualni odnos - stoji u priopćenju koje je medijima prenio Copperfieldov odvjetnik David Chesnoff. Agenti FBI-a zasad još ne žele otkrivati detalje istrage koja je u tijeku, no potvrdili su da je slučaj vezan s jednim incidentom koji se dogodio u Seattleu.     (a, V. D.)







Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 04:52