BEZ MILOSTI

DADILJA IZ NOĆNE MORE Nije imala za skupu frizuru pa je ostavila dijete u salonu i više se nikad nije vratila

Dadilju Marinu Kougadovu (24) zaposlila je majka Yulia nakon što je dobila novi posao

Policija u Rusiji traga za dadiljom koja je ostavila 2-godišnju djevojčicu Lenu Kouranovu samu u frizerskom salonu u gradu Toljatiju gdje je u njenom društvu došla na skupu frizuru. Otišla je iz salona bez da je platila, a nesretnu djevojčicu ostavila je samu.

Dadilju Marinu Kougadovu (24) angažirala je majka Julija nakon što je dobila novi posao. Na šest mjeseci zaposlila se u drugom gradu u turističkoj djelatnosti, a na posao nije mogla voditi svoju kćer pa je nabavila dadilju koja ju je trebala čuvati svo to vrijeme.

'Djevojčica je mirno sjedila i čekala da ja ošišam ženu za koju sam mislila da joj je majka. Kada sam završila trebalo je platiti, a ona mi je rekla da je novac ostavila u automobilu. Otišla je po njega, a mene je zamolila da nekoliko minuta pričuvam djevojčicu. Bila sam izvan sebe kada sam vidjela da se ne vraća. Sjedila sam tako s djetetom do navečer, ali majka se nije vratila. Čekala sam ju puna dva tjedna i čuvala dijete. Onda sam shvatila da neće doći i nazvala policiju. Nisam ih odmah zvala jer sam se nadala da će doći ili da ću nekako saznati gdje je', kazala je vlasnica salona Pelagia Jurjeva za The Daily Mail.

Načelnica u općini Kirov, Ljudmila Bobova, kazala je kako od djeteta nisu uspjeli saznati ništa osim da se zove Lena. Nakon apela putem medija javila se njena majka koja je mislila da je dijete s dadiljom i da je dobro. Redovito je zvala, a ova joj govorila da je dijete dobro te da ne želi doći na telefon ili da spava. Majka je kazala da joj je vjerovala zbog djetetove dobi.

'Naš je dojam bio da se radi o zdravoj, dobro uhranjenoj djevojčici, čak malo naprednijoj za svoju dob. Nismo mogli vjerovati da bi ju majka tako napustila. Činjenica da je to bila dadilja mnogo toga objašnjava', kazali su iz socijalne službe.

Ipak, majka je sada u ozbiljnom problemu jer je već pokrenut proces za posvajanje djevojčice. Majka će se tako morati prijaviti i proći standardni proces kako bi došla do svoje kćeri.

'Vjerjatno će sve proći u redu i dijete će uskoro biti s njom, ali morat će podnijeti službenu molbu i pozabaviti se papirologijom', kazali su također iz socijalne službe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 20:27