ATRAKTIVNA KRIMINALKA

CRNA UDOVICA FACEBOOKA Mamila frajere na seks, a onda ih drogirala i pljačkala: 'Probudim se, kad ono neki tipovi iznose moj televizor'

 Facebook

Uhićena je crna udovica Facebooka, pljačkašica koja je drogirala i pljačkala muškarce nakon što bi ih namamila u krevet.

Argentinska prevarantica Sofia Davila stavljala je na Facebook vlastite fotografije u izazovnim pozama, stupala u kontakt s nepoznatim muškarcima i zvala ih na sastanak radi seksualnih užitaka.

Nakon što bi se susreli uživo, 21-godišnjakinja iz Buenos Airesa bi im sipala tablete u piće, čekala da se onesvijeste, a zatim im opljačkala dom.

Diego Escalante ispričao je kako je Sofia Davila operirala.

- Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se dva tjedna, a onda je predložila da se nađemo uživo. Otišli smo u hotel i dobro se proveli, a kada je predložila da se nađemo opet, nisam ništa posumnjao.

- Sljedeći put našli smo se u mom stanu. Rekla je da želi piti alkohol koji je sama ponijela, pa je i meni natočila u čašu. Ubrzo nakon što sam popio pozlilo mi je i onesvijestio sam se, ispričao je Diego te nastavio:

- Kada sam se probudio noge i ruke su mi bile svezane, a dvojica su muškaraca iz stana iznosila televizor, stereo uređaje i druge vrijedne stvari.

Sofia Davila potom je otišla u policiju osobno kako bi prijavila pljačku, tvrdeći da su je dvojica muškaraca prisilila da napusti stan te da je bila nemoćna.

Policija je, međutim, bila sumnjičava jer su primili brojne pozive muškaraca koji su prijavljivali pljačku nakon što su proveli noć sa ženom koju su upoznali preko interneta.

To je bilo prvi put da se osobno pojavila u policiji kako bi prijavila razbojništvo, otkriva policija, ali je odgovarala opisu, pa su je odlučili zadržati i ispitati.

Čim smo započeli razgovor s njom, bilo nam je jasno da je odgovorna za seriju pljački, a ubrzo je i ona sama priznala nedjela.

Sofia Davila priznala je policiji da je opelješila više od 15 muškaraca i sada očekuje suđenje zajedno s dvojicom suučesnika.

Prema navodima argentinskih medija, policiji je navodno otkrila da je pljačke počinila kako bi otplatila dugove dileru droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 22:01