STISNUO GAS

MILIJUNAŠ NA SUDU Policajca koji ga je zaustavio zbog prebrze vožnje vukao Jaguarom dok se ovaj grčevito držao za volan

 Screenshot/YouTube

Ugledni britanski vlasnik tekstilne tvornice, Sir Harry Djanogly čije se bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna funti, našao se danas pred sudom u Londonu zbog optužbi da je u prosincu 2014. u vožnji namjerno ozlijedio policajca.

Naime, 77-godišnji Djanogly koji je titulu stekao humanitarnim radom, kazao je kako je te večeri hitno vozio suprugu u bolnicu, zbog boli u prsima i problema s disanjem, kada ga je policajac zaustavio zbog prebrze vožnje.

Sir Harry Djanogly jurio je u svom Jaguaru 30 km/h brže od dozvoljenog, te je usporio na znak policajaca. Međutim, kada mu je Robert McDonald prišao, on je stisnuo gas, a policajac je izgubio ravnotežu te se grčevito u strahu za život uhvatio za upravljač. Policajac je ostao 'visjeti' iz automobila punih 45 metara dok je stari milijarder nemilosrdno stiskao papučicu gasa.

Policajac je nakon incidenta lakše ozlijeđen, no taj je događaj ostavio dubok emocionalni trag. Također, kazao je kako mu se nije činilo da supruga ima bilo kakvih problema s disanjem.

Sir Harry pak tvrdi da je slučajno, a ne namjerno stisnuo papučicu gasa na svom automatiku. Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 22:59