PROGRAM UŽIVO

VIDEO: OVO JE MORALO BOLJETI Meteorologu utrčao u kadar pa dobio koljenom u međunožje

 YouTube

CHARLESTON - Jim Cantore (49) je jedan od najpoznatijih američkih meteorologa. Godinama je glavno lice The Weather Channela, a u utorak navečer uživo je izvještavao o zimskoj oluji u Južnoj Karolini.

Dok je gledateljima pojašnjavao što se događa u Charlestonu, odjednom se začula vika, a onda je u kadar s lijeve strane utrčao jedan neimenovani mladić, očito tražeći svojih pet minuta slave pred kamerama.

Jim je u pravi trenutak shvatio o čemu je riječ te je poput pravog profesionalca podignuo desnu nogu, a mladić se u trku međunožjem zabio u njegovo koljeno. Nakon nemilog sudara, momak je naglo zanijemio i otrčao izvan kadra u nepoznatom smjeru.

Cantore je kulerski nastavio s izvještavanjem, dobacivši tek da je očito da se u Charlestonu studenti već dobro zabavljaju.

Kasnije je dao intervju za MSNBC gdje je voditelju dao do znanja da mu ovakve situacije nisu nimalo drage. 'Užasno me nerviraju. Upadam li ja u tuđe urede vrišteći i vičući na ljude dok rade svoj posao? Ne. Ovo je moj ured i moja je poruka gubite se iz mog radnog prostora, crta! Ne dirajte me!', pojadao se meteorolog.

Kaže da ga je iskustvo poučilo kako reagirati prema mladiću koji je dobio udarac u međunožje. 'Skužio sam ga krajičkom oka i rekao sam sebi da neću samo mirno stajati. Ima da ovaj put osjeti nešto i da se toga sjeća. I upalilo je', rekao je Cantore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:00