NEOBIČAN POTEZ

Coca-Cola započela s kampanjom protiv pretilosti?!

 Screenshot/YouTube

Kompanija Coca-Cola osmislila je reklamnu kampanju koja je namijenjena borbi protiv pretilosti! Ovaj njihov potez iznenadio je mnoge, s obzirom na poznatu činjenicu da upravo njihov napitak uvelike doprinosi porastu pretilih osoba u svjetskoj populaciji.

Tvrtka će početi emitirati dvominutne propagandne poruke na CNN-u, Fox Newsu i MSNBC-u te će u njima obajasniti što njihova kompanija radi kako bi se smanjio ovaj gorući svjetski problem. U jednom od oglasa pozabavit će se fizičkim aktivnostima koje su dostatne kako bi sagorijeli 140 kalorija, upravo onoliko koliko sadrži jedna limenka Coca-Cole.

U reklamama se također iznose podaci o proizvodnji Coca-Colinih niskokaloričnih pića koji su sve česći dio njihove ponude.

Podsjetimo, Coca-Cola je najveći svjetski proizvođač gaziranih pića. No, u posljednje vrijeme suočava se s mjerama koje utječu na njezine poslovne rezultate. Tako su vlasti u New Yorku, primjerice, odlučile ograničiti veličinu pojedinačnih pića koja se smiju prodavati u restoranima i kino dvoranama

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 16:29