TAJNA USPJEHA

ČETVRTFINALISTI SP-a IMAJU SAMO JEDNU ZAJEDNIČKU STVAR Svi izbornici su igračima dopustili seks!

"Seks je zdrav, ali prije svega seksom se izlučuje testosteron, hormon koji dečke čini muškarcima" kažu zdravstveni vodiči dostupni na internetu. Očito su za taj podatak čuli izbornici reprezentacija četvrt finala jer je zajednička taktika svih osam momčadi - dopušteno konzumiranje žena za vrijeme prvenstva u Brazilu.

Scolari, Low, Van Gaal i ostatak ekipe stari su lisci i znaju kako držati igrače na optimalnoj razini. S druge strane, najbolji primjeri apstinencijskih reprezentacija su Španjolska i Rusija koje su isplale u grupnoj fazi, a čiji tabori od žena nisu vidjeli ni "ž". Naravno tu je i Bosna i Hercegovina čije je izbornik Safet Sušić rekao da igrači ne idu na ekskurziju te da se izvole služiti "desankom".

Ni Hrvati nisu smijeli voditi svoje ljepše polovice u Brazil, ali njima je ionako za potpuno opuštanje bio dovoljan jedan veliki jaccuzi.

Jedini koji su bili privilegirani uživati u seksu, a nisu prošli skupinu, bili su siroti Englezi koji su razočarali samo jednim osvojenim bodom u trima utakmicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 19:09