AD HOC FESTIVAL

ČAK 500 SWINGERA KRIOMICE PODIGLO ŠATORE U SELU Mještani nisu imali pojma, čuli su glasnu glazbu, a onda je uslijedilo iznenađenje

 Twitter/Mrs Redwinelovers192

Stanovnici malog sela u Velikoj Britaniji ostali su, malo je reći - šokirani, kada je u njihovo mjesto pristiglo 500 swingera na vikend-festival o kojemu prethodno nisu imali pojma.

Seks-festival trajao je od četvrtka do nedjelje, a održan je u Flaxleyju gdje su 'golaći' razvukli na stotine šatora i zabavljali se uz glasnu muziku.

- Zamolili smo ih da se stišaju, no odbili su. Buka se čula cijelim selom i mještani su se žalili - rekao je jedan od njih za BBC.

No, stanovnike tog malog mjesta nije smetala sama buka - najviše su bili šokirani samom temom festivala pod nazivom - Swingfields 2015.

- Doživjeli smo popriličan šok kada smo došli do ulaza na festival u četvrtak kako bismo ih zamolili da stišaju glazbu. Samo ću reći da smo vidjeli plakate s natpisima '3 je magični broj' i različite zanimljive slike. Odmah smo znali da se ne radi o običnom glazbenom festivalu - kazao je drugi mještanin za Daily Mail.

Swingfields festival održava se od 2013. godine, no dosad je bio stacioniran u Worcestershireu, a ove se godine preselio u Flaxley.

Lokacija je držana u tajnosti sve do dva dana prije održavanja samog festivala kako bi događaj ostao 'diskretan i siguran'. No, to je također značilo da ni stanovnici Flaxleyja nisu znali da će dobiti goste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:09