ZA SREĆU?

'BILO JE SMEĐE, BILO GA JE POSVUDA!' Misteriozna kiša ljudskih fekalija zapljusnula rođendanski tulum djevojke

Očuh (ne)sretne slavljenice opisao je ovaj trenutak kao da je stotinu ptica obavilo nuždu istovremeno
 YouTube

Jacinda Cambray iz Levittowna u Pennsylvaniji proslavila je u nedjelju svoj 16. rođendan na način koji sigurno nikada neće zaboraviti.

U stražnjem dvorištu kuće okupilo se oko 40 gostiju, neki su se igrali, a neki kupali u bazenu, da bi odjednom na proslavu počela padati prava kiša - ljudskog izmeta.

Joe Cambray, očuh (ne)sretne slavljenice opisao je medijima ovaj trenutak kao da je stotinu ptica iznad njih obavilo nuždu istovremeno.

Joe je nekoliko sati prije početka proslave kupio šatorsko platno za slučaj kiše, pa je ova "smeđa kiša" pala na platno. Na sreću, uzvanici su netom prije nemilog događaja pojeli tortu i otišli u kuću.

'Bilo je smeđe, bilo ga je posvuda', izjavila je Kristie Rogie, zaprepaštena Joeova sestra.

Nije jasno otkud je pala kiša izmeta, ali Kristie misli da je fekalije jamačno ispustio jedan od najmanje pet aviona koji su letjeli nad Levittownom, a koje je uočila na aplikaciji za praćenje aviona. Zrakoplovne vlasti tvrde da svi zrakoplovi moraju izbaciti otpad u zračnoj luci, a nakon što je obitelj podnijela žalbu, američka Savezna uprava za zrakoplovstvo najavila je istragu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 18:21