VIKEND IZ SNOVA

Ovdje ćete zaboraviti na brige i stres: wellness vikend na Lošinju iskustvo je koje vraća u život

Posjetili smo Hotel Bellevue koji je povodom Globalnog dana wellnessa organizirao bogat program za uživanje i kompletno opuštanje
Hotel Bellevue
 LH&V/

Večer je već lagano prelazila u noć kad smo stigli na terasu lošinjskog hotela Bellevue i zakoračili prema moru. Kakav miris! Najzelenije mirisno bilje u uvali Čikat, pomiješano s uvijek očaravajućim mirisom mora, bio je prvi wellness trenutak našeg vikenda. I dok je za njega bila zadužena sama čarobna priroda otoka Lošinja, ostatak wellness programa za resetiranje tijela i duha prepustili smo stručnjacima Hotela Bellevue, dobitnika titule Croatia's Best Hotel Spa 2020.

image
SUP noćni izlet
Viliam Zuklic/LH&V

Povodom Globalnog dana wellnessa proteklog je vikenda u hotelu bio organiziran niz opuštajućih aktivnosti koje slave zdravlje i dobar osjećaj. Počelo je s noćnim veslanjem na supovima u petak, zabavnoj i ugodnoj aktivnosti koja je zbog svjetala pričvršćenih na donji dio supa u moru stvarala čudesne svjetlosne efekte i na najbolji mogući način najavila vikend pred nama, a koji se može sažeti u jednoj riječi: uživanje.

image
Joga na plaži
Viliam Zuklic/LH&V

U subotu se program nastavio jutarnjom jogom uz najspektakularniji pogled na otoku, na brdu Sveti Ivan, kroz dan su se održavale vježbe disanja i meditacije, na plaži se uz more i čašu šampanjca moglo uživati u manikuri i pedikuri, a malo tko je odolio da ovaj ispunjen dan ne obogati nekim od tretmana bogate hotelske spa ponude. Kompletna spa i wellness priča u hotelu Bellevue, ali i drugim hotelima grupacije LH&V, usko je povezana s posebnostima otoka Lošinja i na njih se savršeno nadovezuje, a korporativna spa i wellness direktorica brenda LH&V Melissa Mettler neprestano je u potrazi za novim načinima kako sve posebnosti otoka, za čiji se ljekoviti zrak i more znalo prije više od stotinu godina, pretočiti u tretmane i ponudu wellness i spa centra.

image
Bellevue Spa Coctails
Viliam Zuklic/LH&V

U nedjelju je dan počeo vježbama pet tibetanaca u idiličnom okruženju plaže hotela Bellevue: kakav savršen način za ući u dan svjež i pun energije!

Trčanje, šetnja ili vožnja biciklom šetnicom mirisne uvale Čikat, kupanje u savršeno čistom moru čija je temperatura idealna za osvježenje nakon aktivnosti, prigodni meni nazvan Under the sea u restoranu Bava koji slavi more, hedonizam i uživanje u životu... Svaki trenutak wellness vikenda u Hotelu Bellevue bio je kao stvoren za resetiranje duha i tijela prije povratka svakodnevnim obvezama.

image
SUP joga
LH&V/

Globalni dan wellnessa obilježava se od 2012. godine svakog lipnja, a njegova je osnovna ideja slaviti ono što nam je svima važno: zdravlje i dobar osjećaj. Danas se obilježava u stotinu zemalja, na više od 4000 lokacija, a među njima je ove godine bio i hrvatski hotel poznat po savršenoj wellness&spa ponudi: lošinjski Bellevue.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 07:02