Tri dana provoda

Krajem lipnja ponovo se održava ‘party stoljeća‘: RetrOpatija se vraća u velikom stilu!

Vrijeme je da iz ormara izvučete „trapezice“, havajske košulje i haljine „na volane“, natapirate frizure i „poštucate“ brkove

Opatijski ”party stoljeća” od 23. do 25. lipnja pretvorit će središte grada u veliku pozornicu

 David K. - Foto Luigi Opatija

Najpopularnija opatijska manifestacija ovog će ljeta ponovo ispuniti grad dobrom glazbom, jedinstvenim modnim izričajem, otkačenim plesnim ritmom i odličnom atmosferom u kojoj će se zabavljati deseci tisuća posjetitelja.

Opatijski „party stoljeća“, posvećen zlatnim razdobljima glazbe, plesa i mode, od 23. do 25. lipnja pretvorit će središte grada u veliku pozornicu, lokale i izloge trgovina uređene u stilu dvadesetih, pedesetih ili sedamdesetih godina prošlog stoljeća u idealnu scenografiju za putovanje kroz vrijeme, a privremeno zatvorenu glavnu ulicu u plesni podij. Vrhunac programa bit će najveći „disco party“ pod zvijezdama, na otvorenoj sceni Ljetne pozornice.

image

Vrhunac programa bit će najveći "disco party" pod zvijezdama

Tz Opatija

Nezaboravna glazba velikih glazbenika kao što su The Beatles, The Rolling Stones, Frank Sinatra i drugi, u interpretaciji vrhunskih muzičara, kao i hitovi koji su žarili i palili diskotekama za vrijeme „groznice subotnje večeri“, opet će odjekivati s osam posebno osmišljenih punktova diljem Opatije. Uz grupe i izvođače kao što su Vinyl Band, Marko Tolja, Duško Jeličić Dule & Bonaca, Techno Vikings, Dellboys, Lorean Dey, The Bourbon Hunters, Dino Dvornik Tribute Band i Pacha Mamma, (Ne)Normalni te duo DJ Miro & Šajeta koji će se pobrinuti za plesni ritam na Ljetnoj, posebnu atmosferu tijekom tri dana trajanja programa činit će plesne skupine, oldtimer klubovi, frizeri, make-up stručnjaci, animatori, Vatrogasna postrojba Opatija u retro izdanju, Crveni križ, kao i retro-sajam na Slatini te stare vespe i retro-kamioni postavljeni diljem grada.

- Pridružite nam se u putovanju kroz glazbenu prošlost, zaboravimo tijekom tri dana na sve boljke suvremenog doba i zabavimo se uz ples, pjesmu, druženje i vrhunsku atmosferu koja i čini RetrOpatiju najomiljenijom opatijskom manifestacijom i nezaboravnim doživljajem, poručila je direktorica Turističke zajednice grada Opatija, Suzi Petričić.

Za više informacija posjetite: www.visitopatija.com

FB visitopatija; FB RetrOpatija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. prosinac 2022 06:29