ODVAŽITE SE!

PRIJAVITE SE za Laboratorij slave! Marko je na njemu pobijedio prezentacijom o BIOKEMIJI LJUBAVI

 YouTube
Radionica će se održati u četvrtak, 12. travnja u 17h. Sudjelovanje je besplatno!

ZAGREB - Sviđa vam se ideja natjecanja Laboratorij slave? Znate li da je jedna od njegovih pobjedničkih prezentacija bila na temu biokemije ljubavi? I pitate se što je uopće Laboratorij slave?

Laboratorij slave je natjecanje u izlaganju znanstvenih tema koje mladim znanstvenicima i studentima prirodoznanstvenih i tehničkih fakulteta pruža mogućnost za komunikaciju i popularizaciju znanosti, a u Hrvatskoj ga organiziraju Festival znanosti i British Council u suradnji s brojnim hrvatskim institucijama. Natjecanje se organizira uz financijsku potporu i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Planirate se natjecati i dobro će vam doći savjeti za pripremu? Želite unaprijediti svoje komunikacijske i prezentacijske vještine? Pripremna radionica za potencijalne sudionike Laboratorija slave Marka Košičeka je tu za vas. Marko je pobjednik hrvatskog Laboratorija slave i FameLab Internationala 2008. i od onda se aktivno bavi popularizacijom znanosti. Pogledajte njegovu pobjedničku prezentaciju o biokemiji ljubavi i nedavni TedXMaksimir govor o komunikaciji znanosti .

Radionica će se održati u četvrtak 12. travnja u 17h u prostorijama British Councila, Palmotićeva 60. Sudjelovanje je besplatno, ali je broj mjesta ograničen zato se na vrijeme prijavite za sudjelovanje mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s utorkom u 14h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 18:40