MILIJUNI PREGLEDA

U zdjelu je stavila sladoled i voće pa zaludila Tik Tok jer je dodala neočekivan sastojak: ‘Nisi normalna!‘

Tiktokerica Nadine smislila je hit recept

 /Screenshot
Nakon sladoleda s maslinovim ili bučinim uljem i soli Tik Tokom sad vlada novi recept koji u sebi sadrži veće količine- alkohola

Tiktokerica nadine Jarbo složila je sladoled po posebnom receptu i toliko zaludila pratitelje da joj je video pregledan 3,6 milijuna pregleda. Tik Tok je inače prepun recepata za sladolede s maslinovim ili bučinim uljem, ali ovo nitko nije očekivao.

Nadine je u zdjelicu stavila nekoliko kuglica sladoleda od vanilije, narezanu jagodu i bananu, a sve je zalila velikom količinom crnog vina. Sve je, kako kaže, smislila njezina majka nakon što je u jednom restoranu probala sladoled preliven konjakom.

@nadinejarbo I cannot breathe today for some reason… anyways this is the best. When i say she i mean my mom! My mom did this one day and its been an almost every night dessert in our houses! 🍨🍷🍓🍌 #dessert #icecream #wine #tryit ♬ original sound - NaeJay

„O meni možete misliti dvije stvari, da sam potpuno luda ili da sam otkrila nešto novo. S ovom sam kombinacijom opsjednuta od kada znam za sebe. Moja majka još u sladoled dodaje orašaste plodove ili bobičasto voće. Sigurno sad mislite da sam skrenula, ali ovo je najbolji desert kojeg sam ja ikada jela“, rekla je Jarbo u svom videu koji je skupio preko 344 tisuća likeova.

„Molim vas probajte ovo i napišite mi koliko vam se sviđa, ako vam se ne sviđa ne morate mi uopće ništa više pisati“, nastavila je.

image

Na TikToku je ova kombinacija postala hit.

/Screenshot Tiktok: @nadinejarbo

Zanimljivi je recept izazvao lavinu komentara, jedni su bili oduševljeni dok su pak drugi bili zgroženi.

„Znate ovo zapravo izgleda kao da je vrijedno da se proba“, napisala je jedna korisnica.

„Recept mi se svidio sve do trenutka kada si dodala vino“, usprotivila se druga.

image

Sve je zalila vinom.

/Screenshot Tiktok: @nadinejarbo

Mnogi su korisnici TikToka u komentarima podijelili svoje neobične recepte koji uključuju vino.

„Jeste li ikada probali vino i kondenzirano mlijeko. Moje majka, teta i baka iz Brazila su stalno to pile i stvarno je jako dobro“, savjetovala je jedna korisnica.

„Slušajte što ako spojimo sorbet od malina s Proseccom te posipamo borovnicama i sjemenkama šipka“, nadodala je druga.

image

I suprugu se sviđa.

/Screenshot Tiktok: @nadinejarbo

Slavni je videozapis dobio i svoj nastavak, drugi dio u kojem Jarboin suprug isprobava njezinu gurmansku kreaciju. U početku se prepao, ali kasnije je bio oduševljen.

„Moram uzeti još jednu žlicu“, rekao je igrajući igrice.

@nadinejarbo Replying to @Brianna’s Journey ♬ original sound - NaeJay
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 01:54