STRAŠNA TRAGEDIJA

Samohranu majku troje djece ubio desert, 12-godišnji sin gledao ju je kako umire u agoniji

Hanna Scigala

 FACEBOOK
Zbog slastice od kikirikija Hanna Scigala (31) pretrpjela je katastrofalan anafilaktički napad, a u ambulantnim kolima i zastoj srca

Hanna Scigala (31) bila je kod kuće u Newcastleu sa sinovima u dobi od 12 i devet godina te trogodišnjom kćeri kad joj je desert koji je pojela nakon večere izazvao stravičnu alergiju na kikiriki od koje je, nažalost, na kraju i preminula. Kako piše Daily Mail, samohrana majka umrla je nakon što je pretrpjela katastrofalan anafilaktički napad.

Njezin najstariji sin bespomoćno je gledao majku u agoniji, no bio je dovoljno pribran da pošalje poruku baki i djedu, koji su pozvali hitnu pomoć prije nego što su i sami požurili u kćerin dom.

Hanna je odmah prevezena u bolnicu. Bila je u kritičnom stanju i liječnici su je smjestili na intenzivnu njegu nakon što je u ambulantnim kolima doživjela zastoj srca. Detaljne pretrage otkrile su kako joj mozak više ne pokazuje nikakvu aktivnost, a njezina obitelj morala je donijeti mučnu odluku da se konačno oprosti od nje i isključi je s aparata koji se je održavali na životu.

- To je bilo srcedrapajuće. Nisam mogla vjerovati, nisam mogla shvatiti da je gledam i da još uvijek diše, ali to je bio samo stroj... Silno sam joj htjela reći da se probudi - izjavila je njezina mlađa sestra Stephanie (21).

Hannina majka odlučila je donirati organe svoje prerano preminule kćeri kako bi se spasili životi drugih.

- Mojoj sestri bilo bi drago znati da je učinila svijet boljim mjestom. Voljela je pomagati ljudima - zaključila je shrvana Stephanie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:26