NEVIĐENA SRAMOTA

Novinar CNN-a suspendiran zbog masturbiranja na Zoom sastanku: ‘Mislio sam da sam se isključio‘

Jeffrey Toobin
 Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia
Za vrijeme pauze, Toobin se, tako je barem mislio, prebacio na drugi videopoziv, seks chat, i skinuo gaće obnažujući se za kameru

"Napravio sam sramotno glupu pogrešku vjerujući da je kamera isključena", pravdao se Jeffrey Toobin, CNN-ov pravni analitičar i član redakcije uglednog magazina New Yorker, koji je suspendiran nakon doista sramotnog incidenta.

Kako je prvi objavio portal za suvremenu kulturu Vice, a onda prenijeli i ostali mediji, Toobin je tog nesretnog dana bio na redakcijskom sastanku putem aplikacije Zoom, dogovarajući s kolegama detalje o praćenju izborne noći u Americi. Za vrijeme pauze, Toobin se, tako je barem mislio, prebacio na drugi videopoziv, seks chat, i skinuo gaće obnažujući se za kameru. Na nesreću za reportera sa 25-godišnjom karijerom u New Yorkeru i dalje je bio, i tonski i slikom, uključen u sastanak s većinom kolega iz redakcije. Ne samo redakcije magazina, nego i s novinarima radija WNYC, koji s kolegama iz New Yorkera snimaju izborne podcaste.

- Ispričavam se svojoj supruzi, obitelji, prijateljima i kolegama. Nisam znao da sam i dalje na Zoomu - poručio je 60-godišnji

Toobin, inače otac troje djece, u priopćenju za javnost nakon što je za njegov prošlotjedni seks-susret usred sastanka s kolegama doznala javnost. Detalje o razgovoru nije želio podijeliti s medijima.

Toobin je autor devet knjiga, uključujući uspješnice o Obami, o pravnoj trakavici sa suđenjem O. J. Simpsonu, o Vrhovnom sudu i najnoviju, o aktualnom stanaru Bijele kuće Donaldu Trumpu i njegovim nepodopštinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:40