Ima devet glava na jednom vratu od tri metra, rebara deset metara, plećke naprijed i otraga, znači dva plus dva jednako isto 10, pa da toliko bude paprčnjaka, a buta nijednoga. Kad sjednu u kakav bistro uz prometnu cestu, pa konobara glasom punim strepnje i očima ispunjenima nadom pitaju ima li janjetine s ražnja, ono bi trebalo izgledati točno ovako da bi se namirila njihova želja za najdražim komadima i treba biti skinuto samo dvije minute ranije.
- Evo skinuo ga, nema dvi minute - odgovorit će iskreno meštar naborana rosna čela, raširenih ruku i prstiju masnih od posla.
Nema se dalje što na priči gubiti vrijeme, lako predajete sudbinu u ruke čovjeku koji vas dosad nikada nije razočarao. Zna se da po glavi gosta ide pola kile - za start. Iz kuhinje se...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....