KOYKAN SE ŠIRI

‘Nakon godina istraživanja hrvatske gastro scene došli smo do čudne spoznaje. Tome smo odlučili stati na kraj‘

Marko Gnjidić

 Ivana Nobilo/Cropix
‘Kako bismo stvorili današnji jelovnik, testirali smo čak 120 različitih recepata i među njima izabrali najslasnije‘

Vrlo rano u postavljanju našeg poslovnog koncepta odlučili smo da je cilj kreirati uspješnu međunarodnu kompaniju - govori Boro Milivojević, koji je 2012. godine s Domagojem Klarićem otvorio prvi Koykan, hrvatski fast casual restoran, na čijem se jelovniku mogu pronaći popularna svjetska jela kao što su piadine, wrapovi, gyrosi, burgeri, burrita ili falafeli. Prvi Koykanov restoran otvoren je u zagrebačkoj Gajevoj ulici, da bi s vremenom nastala uspješna priča lanca od pet restorana u glavnom hrvatskom gradu. Desetljeće kasnije, Koykan planira širenje u Europu, a za to su od investitora prikupili impresivnih 1,2 milijuna eura.

Milivojević priznaje da su uzbuđeni zbog takvog širenja jer su mu se od početka nadali.

- U ovih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 09:30