TENISKI TURNIR

Na Cmrok se vraća Stars Open Tour, tenis će zaigrati i guverner Vujčić, bivši nogometaši i druge zvijezde

Stars Open Tour

 /Udruga Sportske Rekreacije Stars Open Tour
Turnir su putem društvenih mreža podržali i teniski profesionalci Goran Ivanišević, Tara Wurth te Borna Ćorić

Nakon što su ga ugostili Karlovac, Veli Lošinj, Umag i Novalja, "najveći teniski rekreativni turnir" vraća se u Zagreb, u kojem je prethodno održan u ožujku, najavljuju Marija Vujević i Goran Lukačević ispred Udruge sportske rekreacije Stars Open Tour.

Stars Open Tour turnir je koji spaja sportsku rekreaciju i zabavu. Ideja za osnivanjem ovakvog tipa turnira rodila se 2019. godine, tijekom poznatog ATP Croatia Open Umag turnira, iz želje da zaljubljenici u tenis koji nisu profesionalni igrači dobiju priliku odmjeriti snage, ali i uživati u odličnoj atmosferi, druženju, gurmanskoj ponudi i zabavnim sadržajima.

Turniri se tijekom godine organiziraju na deset lokacija, primjerice u Velom Lošinju su se sudionici natjecali na terenima Ljubičić Tennis Academyja, a u Umagu u Stella Marisu paralelno s ATP-jevim turnirom. Sada je na redu Zagreb, kaže Vujević.

"Turnir će se igrati u četiri natjecateljske kategorije: Singles, Doubles te Pro Single i Pro Doubles. U potonjima također igraju rekreativci, no oni koji tenis treniraju intenzivnije pa su jači igrači. Sudionici ne smiju imati nikakav profesionalni plasman", objašnjava Marija Vujević.

Teniske mečeve prate gurmanska ponuda i zabavni program, koji čine svirači, DJ-evi i cooking show chefa Kristijana Matijevića, a na raspolaganju su i maseri.

Na nadolazećem turniru, koji će trajati od 20. do 24. rujna u Tennis Clubu Cmrok u Zagrebu, sudjelovat će i brojne poznate ličnosti iz javnog života, među kojima su guverner Boris Vujčić, odvjetnici Mate Matić i Velimir Došen, bivši nogometaš Igor Musa i šahovski velemajstor Alojzije Janković. Naime, sudionici Stars Open Toura često su istaknuti pojedinci iz svijeta glazbe, sporta, politike i gospodarstva.

Turnir su putem društvenih mreža podržali i teniski profesionalci Goran Ivanišević, Tara Wurth i Borna Ćorić, kaže Marija Vujević te dodaje da su proteklih godina u Umagu imali i VIP Pro kategoriju i da je zaigrao i Goran Ivanišević.

Projekt podržava velik broj sponzora, među kojima su Sport Vision Hrvatska, Emil Frey Auto Centar, Ina Maziva, Marines sport & Head teniska oprema, Brenner Grill, Ray Club & Alonija usluge, Jana, Quo Vadis tisak, Digital Produkt, Stella Artois, Badel, Korlat, Poliklinika Duduković & Kisić, Letak Media, Savršen dom, Julius Meinl, Poliklinika Kustec, pizzeria Come to Mama, Jack Daniels, PIK Vrbovec, Sablić mesnica i Igomat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 23:54