U TOP FORMI

Hrvatski europarlamentarac platio Facebook oglas da se svima pohvali kako izvodi ‘lastu‘

Ladislav Ilčić

 Facebooki
Koji god bio razlog plaćanja oglasa s ovom slikom, Ilčiću se mora priznati da je skok s litice prilično dobro izveo

Godišnji odmori se bliže kraju i ljudi se polako vraćaju svojoj svakodnevici. Mnogi će u narednim danima sa sjetom prelistavati svoje fotografije s putovanja, neki ih objaviti na društvenim mrežama, a neki čak i platiti Facebook oglas kako bi njihovu fotografiju s godišnjeg odmora vidjelo što je moguće više ljudi.

Tako je Ladislav Ilčić iz Hrvatskih suverenista i član Europskog parlamenta, na Facebooku objavio fotografiju na koju je, očito, jako ponosan, a koja prikazuje njega u skoku s litice u more. Kako bi svojoj ‘lasti‘ osigurao pozornost kakvu zaslužuje, čak je platio i oglas kako bi svi mogli uživati u njegovim morskim vratolomijama.

Na komentare nije trebalo dugo čekati. Tako mu je jedan komentator poručio: ‘Bravo Laci! Super izgledaš! Uživaj!‘, a jedna komentatorica je za Ilčićevu figuru kazala: ‘Još uvijek u formi!‘

Bilo je i onih kritičnijih koji su u ovom Ilčićevom potezu vidjeli pretjeranu samohvalu. Tako ga je jedan komentator pitao: ‘Jel to neko preseravanje?‘

Koji god bio razlog plaćanja Facebook oglasa čiji je sadržaj ova slika, Ilčiću se mora priznati da je ‘lastu‘ prilično dobro izveo.

image

Ladislav Ilčić

Facebooki
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:49