PLANIRAJU VJENČANJE

'ZALJUBLJENA SAM U SVOG SINA I ŽELIM IMATI DIJETE S NJIM' U javnost procurio slučaj koji je frapirao svijet

 New Day

Kim West (51) zatrudnjela je s 19 godina i rodila sina Bena Forda (32), prenosi Daily Mail.

Tada ga je dala na posvajanje, a opet su se susreli prije dvije godine.

Majka i sin sada tvrde da su nakon sastanka shvatili da jedno drugo seksualno privlače. Od tada su u vezi i sada pokušavaju dobiti dijete.

Kim je zatrudnjela dok je studirala u Kaliforniji, a nakon što je sina Forda dala na posvajanje vratila se u London odakle je inače. No u prosincu 2013. godine dobila je pismo od sina koji je poželio vidjeti svoje biološke roditelje.









I kako kažu, od trenutka kada su se prvi put sreli, a Ford je tada bio u braku sa suprugom Victorijom, shvatili su da se sviđaju jedno drugome.

Zbližili su se nakon par susreta, a prvi put su se poljubili u hotelskoj sobi nakon što su popili bocu šampanjca.

Tijekom protekle dvije godine Ford se rastao kako bi bio u vezi sa svojom majkom. Kako piše Daily Mail, planiraju vjenčanje i obitelj.

- Ovdje je riječ o genetskoj seksualnoj privlačnosti, a ne o incestu. Znam da ljudi misle da smo odvratni i da bi trebali kontrolirati naše osjećaje, no kada doživiš ljubav za koju si spreman sve učiniti, onda se za nju treba boriti - govore Kim i njezin sin Ben.

Dodaju kako se takva prilika događa jednom u životu te da ona i Ben neće odustati od svojih osjećaja.

- Kad sam upoznao Kim nisam na nju gledao kao na svoju majku, već kao na seksualno biće. Posjećivao sam psihoterapeuta i puno sam naučio o fenomenu genetske seksualne privlačnosti - govori Ben.

U slučaju da dijete neće moći dobiti prirodnim putem, razmislit će i o surogat majci.

Genetska seksualna privlačnos fenomen koji je malo proučavan, a neki psiholozi vjeruju da se to, moguće, događa zbog istih crta ličnosti koje se doživljavaju kao privlačne i poželjne kod partnera.

Riječ je o intenzivnim intimnim osjećajima koji se javljaju između razdvojenih članova obitelji koji se prvi puta susreću kao odrasli ljudi.

Fenomen je popularizirala Barbara Gonyo Americi u 1980., i sama zaljubljena u svojeg sina. I on je bio odvojen od majke i kad ju je kao 26- godišnjak pronašao, upustili su se u vezu. Gonyo je u Chicagu osnovala i udrugu koja se zalaže za prava punoljetnih osoba u incestuoznim vezama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:17