SNAGA OPRAŠTANJA

VIDEO: 'UMIRAO JE OD GLADI I IMAO RANE PO CIJELOM TIJELU' Pit bull ponovno naučio kako voljeti

Napušteni pit bull Gideon pronađen je u prosincu prošle godine izgladnio i bolestan, u užasnom stanju.

- Jadnik je imao duboke rane na vratu, umirao je od gladi i imao nekoliko bakterijskih i gljivičnih upala. Bio je jedan od najbolesnijih pasa na koje smo ikad naišli. Trpio je jaku bol. Bio je čipiran pa smo, čim smo ga donijeli u Životinjski wellness centar u Los Angelesu na liječenje, kontaktirali njegove vlasnike. Kad god nađemo neki trag, nadamo se da negdje postoji prekrasna obitelj koja traži svog psa koji im beskrajno nedostaje. Nažalost, ovdje to nije bio slučaj. Njegovi vlasnici kazali su da ga više ne žele i poklopili nam slušalicu - kazala je za Huffington Post Annie Hart iz zaklade Bill koja spašava životinje.

Iako nije poznato jesu li sami vlasnici fizički zlostavljali psa, Hart kaže kako je Gideon definitivno bio emocionalno zlostavljan i više puta napadnut.

Kazala je i kako im je trebalo tri sata da pas zadobije njihovo povjerenje i pođe s njima.

- Drhtao je od straha dok smo mu pokušavali pomoći. No u tri mjeseca, Gideon je prošao kroz nevjerojatnu transformaciju. Gotovo je potpuno zdrav, a zahvaljujući ljubavi koja mu se svakodnevno pruža, ponovno ima povjerenje u ljude. Njegov je duh procvjetao, a tijelo mu je ozdravilo. Psi nas uče snazi opraštanja. Mi koji ih spašavamo to gledamo iz dana u dan: Životinje koje su bile zlostavljane, napuštene, zaboravljene i doslovno slomljene na sve načine - vjeruju svojim spasiocima koji ih dižu u život i uče da ponovno vole - kazala je Annie Hart koja je snimila dirljivi video o fizičkoj i psihičkoj transformaciji Gideona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 13:18