AMERIČKI IZBORI

VIDEO: TRUMP POKRENUO LAVINU, U RASPRAVU SE UKLJUČILI I EKSPERTI Znače li doista kraći prsti kod muškarca i kraći penis?

 Screenshot

Čini se da predsjednički kandidat Donald Trump vrlo ozbiljno shvaća svaku šalu, a pogotovo aluziju na njegovo muškost. Tako je prilično oštro u četvrtak odgovorio na komentar senatora Floride Marca Rubija: ‘Osvrnuo se na moje ruke i rekao 'Ako su male, još nešto mora biti malo'. Ja vam garantiram da s tim nemam problema. Garantiram.’

Sad svi znamo da Trump nema problema ni s malim prstima ni s malim penisom, no ima li uopće istine u toj poveznici?

Studija iz 2011. godine objavljena u časopisu Asian Journal of Andrology istražila je tematiku na 144 muškarca starijih od 20 godina pri čemu su uspoređivali duljinu njihovih penisa s duljinom dobivenom od omjera kažiprsta, srednjeg prsta i prstenjaka.

Prema dobivenim rezultatima znanstvenici su zaključili da doista veličina prstiju može predvidjeti veličinu penisa kod odraslog muškarca, a razlike u duljini penisa možda objašnjava razina testosterona prije rođenja.

Studija, međutim, nigdje ne tvrdi da muškarci s dugačkim prstima imaju dugačak penis ili obrnuto.

Ono što jesu otkrili je da muškarci čiji je kažiprst kraći od prstenjaka imaju dulje penise. Prema tome, muškarci čiji je kažiprst dulji od prstenjaka imaju kraće penise.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 05:26