HUMANOST NA DJELU

U akciji 'Jelena ide na faks' do sada prikupljeno 40 000 kuna

 Damir Glibušić/Cropix

Akcija 'Jelena ide na faks' , kojom se prikupljaju financijska sredstva namijenjena studiranju vukovarske maturantice Jelene Slavinić uspješno se nastavlja.

U prvoj fazi, u zagrebačkom klubu Pepermint, organizirana je humanitarna prodaja fotografija putopisca Hrvoja Šalkovića. Prodano je svih stotinu fotografija, te oko 150 primjeraka novog Šalkovićeva romana 'Nulti meridijan'. Time je prikupljeno 25 000 kuna za prvu godinu Jeleninog studija.

Također, posljednjih dana na Jelenin račun, otvoren pri zakladi Partneri u dobru, mnogi građani uplaćujući donacije u iznosu od 50, pa čak do 2 000 kuna.

Osim toga, svih stotinu fotografija koje su prodavane na izložbi mogu se pronaći i na web stranici http://foto.tisak.hr/. Cijena im je 70 kuna, dovoljno je odabrati fotografiju, naručiti je, i ona će biti dostavljena na kiosk Tiska u mjestu stanovanja naručitelja.

Dobri ljudi su već naručili više od 200 fotografija, pa se do sada prikupljen iznos popeo na 40 000 kuna.

Jutarnji list, zaklada Partneri u dobru, te naravno i sama Jelena pozivaju Vas da pokažete svoju humanost i nastavite naručivati fotografije, kako bi prikupili 75 000 kuna potrebnih za Jelenin studij.

Ako vas fotografije ne zanimaju, a ipak želite pomoći, pozivamo Vas da svoju donaciju uplatite na sljedeći račun.

Partneri u dobru

Jelena ide na faks

Zagrebačka banka

2360000 – 1500404349

Naši sugrađani su oduvijek pokazivali solidarnost prema onima kojima je to zaista potrebno. Nakon što je Jelena, u HRT-ovoj emisiji 'Hrvatska uživo' izjavila kako želi upisati studij računarstva u Rijeci, čak dvije riječke obitelji su se javile zakladi Partneri u dobru s idejom da Jeleni omoguće besplatan smještaj u Rijeci za trajanja čitavog studija.

Pokažite i Vi svoju humanost, i podržite našu akciju koja će trajati sve do 5.5.2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 10:30