NEZABORAVNA AVANTURA

Turistička agencija nudi razgledavanje 962 mjesta diljem svijeta! Cijena? Četiri milijuna kuna

Internetska stranica VeryFirstTo.com među mnoštvom zanimljivih stvari nudi i epsko putovanje, jedinstveno i - skupo
 Cropix arhiva

Internetska stranica VeryFirstTo.com, jedina stranica koja omogućuje individualcima da prvi saznaju i dobiju u ruke najluksuznije proizvode ili dožive nezaboravna iskustva, među mnoštvom zanimljivih stvari nudi i epsko putovanje, jedinstveno i - skupo.

Svi zainteresirani mogu krenuti u dvogodišnju pustolovinu za 445,000 funti (oko 4 milijuna kuna), i to je cijena po osobi.

Odiseja uključuje razgledavanje 962 mjesta diljem svijeta priznatih od strane UNESCO-a, uključujući Stonehenge, Uskršnje otoke, Machu Picchu, katedralu Notre-Dame, Vatikan...

Iako britansko Ministarstvo vanjskih poslova savjetuje izbjegavanje mjesta poput Alepa, Pasargadae u Iranu, Leptis Magne u Libiji i jemenskog glavnog grada Sane, kompanija tvrdi da će omogućiti posjet onima koji inzistiraju da vide svaku atrakciju.

Putovat će se zrakoplovom, a turisti će biti smješteni u luksuznim hotelima. Na putovanje pod vodstvom turističkog vodiča može krenuti najmanje dvoje ljudi, a uključuje i donaciju UNESCO-u vrijednu 5,000 funti (oko 44,500 kuna).

VeryFirstTo.com u ostvarenju spektakularnog putovanja surađuje s agencijom Hurlingham Travel.

Druge neobične ponude koje se mogu naći na stranici VeryFirstTo.com uključuju put u svemir za 69 tisuća funti, te primjerice buđenje usred milijun ružinih latica za 70 tisuća funti (oko 623 tisuće kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 20:12