APPLE TOM

Tom Cruise postao nova zvijezda Macintosha

 YouTube
Aludirajući na Cruiseov intervju kod Oprah, Tom u reklami doživi izljev emocija te počne grliti Maca i govoriti mu 'da ga nikada neće ostaviti' te 'da je zaljubljen'

Američki glumac Tom Cruise ponovo je postao zvijezda filma, no ovaj put se ne radi o visokobudžetnoj hollywoodskoj produkciji već o lažnoj reklami za Apple računala.

Ukoliko niste kompjutorski geek ili računalni stručnjak vjerojatno niste upoznati s Macovim reklamama, zato slijedi kratko objašnjenje.

U svakoj reklami Apple predstavlja svoja računala korz utjelovljenje neke osobe koja se potom suprotstavlja osobi koja predstavlja 'običan' PC.

Tako je i u ovoj reklami, samo što je umjesto PC-a, na tome mjestu Tom Cruise. I dok Mac priča o svojim novim specifikacijama i mogućnostima, Tom Cruise, kao što to biva na intervjuima, izgubi kontrolu i počne se derati na Mac.

Shodno tome, aludirajući na Cruiseov intervju u Oprah showu, Tom odjednom doživi izljev emocija te počne grliti Maca i govoriti mu 'da ga nikada neće ostaviti' te 'da je zaljubljen'.

Pogledajte obje reklame i odlučite koja vam je bolja. 'Obična' reklama za Mac ili 'Tomova' verzija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 18:49