SERVIS ZA ZAPOŠLJAVANJE

NOVI PROJEKT iSTUDIO TIMA: Revolucija u zapošljavanju - poslodavac i posloprimac na peeku!

46 iSTUDIJEVACA udružilo je snage i postiglo gotovo nemoguće - odradili su lavovski posao te izgradili i lansirali projekt u samo 24 sata, što bi u nekim situacijama zahtijevalo i do osam mjeseci rada.

Ideja je nastala tijekom jedne popodnevne pauze te je odmah kod svih okupljenih izazvala jaku želju i motivaciju da je pokušamo ostvariti. Nakon 182 šalice kave, 60 RedBulla, jako puno smijeha i međusobnog poticanja da ostanu budni, to su doista i postigli.

Hivepeek će tražiti savršenu podudarnost između poslodavaca i posloprimaca, na obostanu korist, kako bi dobili sretnija i produktivnija radna mjesta.

- Mi smo servis koji traži srodnu dušu u poslovnom svijetu. Mi nudimo međuprostor u kojem će jedna i druga strana saznati kako stoji na tržištu rada. Hivepeek omogućit će spajanje poslodavaca i posloprimaca sistemom rangiranja (koji će se zvati “hive score”). Ukoliko se dogodi idealna podudarnost (takozvani “match”), obje strane će o tome biti obaviještene kako bi počele planirati svoju uspješnu suradnju. Savršena partnerstva poslodavaca i posloprimaca na ovaj brz i efikasan način od sada su moguća i nadamo se da će doista pokrenuti revoluciju u zapošljavanju - poručili su iz tima.

Kako je izgledao 24-satni rad na projektu, pogledajte u ovom videu:

HIVEPEEK AFTER MOVIE from iSTUDIO on Vimeo.





Pratite ih na:

službenoj stranici: http://www.hivepeek.com

Facebooku: https://www.facebook.com/hivepeek

Twitteru: https://twitter.com/hivepeek

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 12:41