ŠTO SE DIJELI?

NAJAVA VELIKE PROMJENE Facebook će konačno dojavljivati viralne hitove. A moći ćete znati i gdje su vam prijatelji...

 Davor Pongračić/CROPIX
Pojavit će se i opcija 'nearby friends' (prijatelji u blizini) koja će pokazivati tko je od vaših Facebook prijatelja trenutno u vašem mjestu ili gradu

Facebook priprema nove promjene u izgledu svojih stranica koje se odnose na obavijesti korisnicima. Dio u kojem se prikazuju obavijesti sadržavat će informacije o rođendanima i sličnim događajima iz života prijatelja korisnika Facebooka, o događajima koje ste sami odabrali, ali i informacije o obližnjim mjestima kao što su restorani koji u to vrijeme nude nešto zanimljivo.

Pored toga, Facebook će prikazivati teme koje su u trendu (slično Twitteru) i viralne vijesti u vašem lokalnom okruženju, zasnovano na prijašnjim objavama i slikama.

Pojavit će se i opcija 'nearby friends' (prijatelji u blizini) koja će pokazivati tko je od vaših Facebook prijatelja trenutno u vašem mjestu ili gradu.

Iz Facebooka nisu najavili kada će najavljene promjene biti vidljive na stranicama, ali može se očekivati da će se to, po običaju, najprije dogoditi u SAD-u, a zatim u ostatku svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 17:11