IPHONE 4 STIGAO!

Hrvati će iPhone 4 moći kupiti već ovog petka 24. rujna!

Hrvatski Telekom će iPhone 4 ekskluzivno početi prodavati 24. rujna, a već danas možete se predbilježiti za kupnju uređaja

Mobitel o kojem se najviše priča, Appleov iPhone 4 napokon je stigao u Hrvatsku, a Hrvatski telekom već ga od petka 24. rujna nudi kupcima uz niz tarifa.

"Četvorka" je najtanji pametni telefon na svijetu, izrađen od stakla i nehrđajućega čelika. Ima ugrađen FaceTime, čime se ostvaruje mogućnost video razgovora, a opremljen je i novim zaslonom Retina s najvećom rezolucijom ikada u mobilnim telefonima.

Zahvaljujući Retini, iPhone 4 omogućava iznimno oštar prikaz teksta, slika i video zapisa. Osim toga, iPhone 4 donosi kameru od 5 megapiksela s LED bljeskalicom i mogućnošću snimanja videa u HD rezoluciji, Appleov A4 procesor, 3-osovinski žiroskop i do 40 posto dulje vrijeme razgovora.

Sve je to upakirano u sasvim novi dizajn od stakla i nehrđajućega čelika, koji uređaj čini najtanjim pametnim telefonom na svijetu. iPhone 4 dolazi s iOS 4, najnovijom verzijom najnaprednijeg operativnog sustava za mobilne uređaje koji sadrži preko 100 novih karakteristika. Revolucionarni App Store nudi preko 200.000 aplikacija, uključujući i novu iMovie aplikaciju izrađenu samo za iPhone 4.

Informacije o tarifama dostupne su na www.t-mobile.hr/iphone ili u T-Centrima.

Više informacija o samom uređaju doznajte na www.apple.com/iphone

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 12:06