FIZIČKI OBRAČUN

SNIMLJENA TUČNJAVA NA VELIKOM ŠKOLSKOM ODMORU Iz čista mira šakom u glavu udario slabovidnog kolegu, uslijedilo je iznenađenje

 Screenshot

Policija na jugu Kalifornije uhitila je tinejdžera snimljenog kako bez jasnog povoda mahnito šakom u glavu udara slabovidnog kolegu.

Do incidenta je došlo u srijedu tijekom velikog odmora u srednjoj školi u gradu Huntington Beachu, a snimka, koja je u međuvremenu postala viralna, prikazuje trećeg tinejdžera kako priskače u pomoć napadnutom kolegi.

'Pokušavaš tući slijepca, buraz?', viknuo je napadaču, nakon što ga je preciznim udarcem nokautirao. Odmah je izazvao napadačeve prijetelje, koji su ga stali zapitkivati zašto je ovoga nokautirao, no on im je uz nekoliko psovki ponovio da je ovaj udarao slabovidnog dječaka.

'Kunem ti se Bogom, ako ga još jednom takneš, sredit ću te!', rekao je treći tinejdžer napadaču.

Netko od promatrača sve je snimio i ubrzo video postavio na YouTube, a policija je u četvrtak objavila da je napadača uhitila, a nakon podnošenja prekršajne prijave pustila ga je kući.

Iako je spasio slabovidnog kolegu od težih ozljeda, treći je tinejdžer izbačen iz školske sportske momčadi, a i suspendiran je s nastave jer škola ima 'nultu toleranciju' na nasilje. Ipak, policija ga nema namjeru prijavljivati za bilo kakav prekršaj, a mnogi ga kolege slave kao heroja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 05:05