ZAVRŠILA NA HITNOJ

‘Tijekom seksa mi se igračka zaglavila u stražnjici. A liječnik koji ju je vadio je prezgodan, iako ni on nije znao što će‘

Gigi Chapman se butt plug zaglavio u stražnjici tijekom seksa

 X/TikTok
Seks igračka ušla je ‘preduboko‘, a Gigi se tada našla u problemu jer joj se zaglavila u stražnjici...

Gigi Chapman (34) iz Manchestera zauvijek će pamtiti seks sa svojim ‘prijateljem s povlasticama‘... Njih su se dvoje zaigrali među plahtama, a da bi stvari dodatno začinili, odlučili su koristiti i ‘butt plug‘. Međutim, tada su stvari krenule po zlu.

Seks igračka ušla je ‘preduboko‘, a Gigi se tada našla u problemu jer joj se zaglavila u stražnjici tijekom seksa.

Mislila je da je igračka ispala nakon što ju je prošao početni nelagodni osjećaj, ali tada je ipak shvatila da je igračka još uvijek u njoj.

"Dok smo se seksali, učinilo mi se da je igračka otišla malo preduboko. Pretpostavila sam da ju je izvadio, ali mislim da ju je zapravo gurnuo natrag. Nastavili smo još 15-ak minuta. Nakon toga smo razgovarali i tada sam shvatila da nigdje ne vidim butt plug", ispričala je nesretna djevojka.

Nakon što je shvatila da je još uvijek u njoj, Gigi je igračku pokušala ‘izgurati‘ dok je čučala u toploj kupki više od 40 minuta.

"Sjedila sam u kadi dok me moj partner gledao u čistoj histeriji. Jako sam se bojala da će mi prolabirati pa sam pokušala ne forsirati previše. Bila sam prestravljena", ispričala je Gigi.

@mademoisellegigi_k Let me over share my horffic a&e trip that i had today… fml #fyp ♬ original sound - Mademoiselle Gigi ??

Na kraju su otišli na hitnu, a rendgenska snimka pokazala je da je seks igračka toliko duboko u njoj da su čak i liječnici priznali da ‘nisu znali kako je izvaditi‘. Savjetovali su Gigi da je za nju sigurnije da se ukloni kirurški.

"Kirurg je stavio gumene rukavice i stavio je puno lubrikanta u moju stražnjicu, a zatim je upotrijebio prste. Bila je to nesnosna bol. Doktor pripravnik bio je apsolutno prelijep. Izgledao je kao jedan od onih srcolomaca iz 90-ih. Bio je plav, plavih očiju, prekrasnog lica i gledao mi je u šu***", ispričala je posramljena Gigi.

@mademoisellegigi_k Part 2 of my horffic evening in A&e… good times #fyp ♬ original sound - Mademoiselle Gigi ??

"U jednom su mi trenutku htjeli dati epiduralnu - bilo je kao da rađam na stražnjicu. Vrištala sam kao da ću poroditi dijete. Nemam djece, ali pretpostavljam da je prilično slično", dodala je.

Nakon što je igračka uspješno izvađena, Gigi ju je odbila uzeti natrag te je zamolila liječnika da je uništi.

"Bilo je jako neugodno, ali takve se stvari događaju. Ne uče vas da je seks za užitak, a da se pritom događaju i lijepe i neugodne stvari", rekla je Gigi.

Jednoj su ženi, primjerice, liječnici morali iz vagine izvaditi igračku dinosaura koju je koristila za samozadovoljavanje, piše britanski Metro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:46