USRED DANA

Peteročlana obitelj zatekla na klupici par u klinču: ‘Skakuće po njemu, odmah zovi policiju!‘

Chloe Dobson (21) i njezin partner Peter Penman (32)

 Facebook/Chloe Dobson
Potpuno zgrožen otac je mobitelom snimio nekoliko fotografija koje je poslao policiji

Dok su šetali pored rijeke, peteročlana obitelj zatekla je pijani par koji je vodio ljubav na stazi uz kanal. Chloe Dobson (21) i njezin partner Peter Penman (32) uhvaćeni su usred bijela dana u ljubavnom zanosu u engleskoj Cumbriji, prenosi Mirror.

Na sudu u Prestonu rečeno je da je obitelj primijetila kako Dobson skakuće partneru u krilu na klupi. Kad su uočili šokirane promatrače, spustili su se na tlo i nastavili svojim poslom. Potpuno zgrožen otac je mobitelom snimio nekoliko fotografija koje je poslao policiji.

Rekao je da je njemu, supruzi i najstarijem djetetu bilo jasno što se događa, dok dvoje mlađe djece nisu razumjeli. Policajci su stigli na mjesto događaja kad su zatekli Dobson kako podiže hlače. U razgovoru s policijom rekla je da se ne sjeća što se točno dogodilo, da bi sutradan objavila na Facebooku da je proživjela najluđi dan i noć ikada.

U izvještaju prije izricanja presude pročitano je kako je Dobson izuzetno ranjiva i da nema osobito zrele poglede na život. Osuđena je na 12 mjeseci društveno korisnog rada s 25 dana rehabilitacije.

- Ovo je ozbiljan prekršaj i ovakvo ponašanje na javnom mjestu ne bi se smjelo tolerirati. Činjenica da su djeca bila prisutna na udaljenosti od 80 metara dodatno otežava situaciju, rekao je Graham Lowe u sudnici.

Također je presudio da mora nastaviti pohađati Centar za podršku da bi riješila osobne probleme kako se ovakva situacija ne bi ponovila. Njen partner Penman bit će osuđen naknadno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:11