TRAŽI ODŠTETU

Lakovjerni Mauro tuži vidovnjakinju: ‘Rekla je da je moja bivša unajmila vješticu koja je bacila kletvu na moj brak‘

 -/Wavebreak/Profimedia
U tužbi protiv Sophie Adams navodi da mu je ona obećala da će mu spasiti brak ako joj on uplati 4.400 eura za istjerivanje uroka.

Muškarac iz Kalifornije tuži vidovnjakinju koja mu je obećala da će ukloniti kletvu koju je na njegov brak bacila vještica koju je angažirala njegova bivša djevojka, piše BBC.

U tužbi koju je nesretni i lakovjerni Mauro Restrepo na Višem sudu u Torranceu podnio protiv Sophie Adams navodi se kako mu je ona obećala da će mu spasiti brak ako joj on uplati 4.400 eura za istjerivanje uroka.

Adams mu je navodno rekla da će on i njegova obitelj biti nesretni te će se naći u opasnosti ako se ne poništi kletva.

Mauto sada od vidovnjakinje putem suda traži 21.600 dolara odštete. U tužbi navodi nemar, građansku zavjeru te namjerno i nemarno nanošenje emocionalne boli.

Mauro Restrepo izjavio je da je kontakt vidovnjakinje Adams pronašao preko Googlea.

Sophia Adams se na internetskoj stranici predstavlja kao ljubavna vidovnjakinja i životna trenerica, koja nudi vidovljačko proricanje, duhovno savjetovanje i usmjeravanje, emocionalno iscjeljenje i druge usluge. Restrepo u tužbi tvrdi da je stekao dojam da je riječ o profesionalnoj osobi koja mu može pomoći.

Tijekom seansi, Sophia Adams pročitala je njegove tarot karte i rekla mu da ima 'lošu sreću' koju je na njega bacila vještica koju je angažirala njegova bivša djevojka.

Unatoč tome što joj je uplatio predujam u iznosu od 860 eura, Mauro u tužbi ističe kako mu vidovnjakinja ni na koji način nije pomogla u spašavanju braka te da je patio od neprospavanih noći i tjeskobe. Restrepo je također podnio tužbu protiv supruga Sophije Adams, njezine kćeri i stanodavca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:32