Najbolje lokacije

Ljetovanje u Dubrovniku, Rovinju i Vrsaru u smještajnim objektima Maistre pruža nezaboravan doživljaj

Maistra hoteli

 Sgfd.o.o/
Nedaleko od Dubrovnika možete uživati u miru, prirodnim plažama i svemu što pružaju Maistrini hoteli i luksuzni apartmani

Neovisno jeste li ljubitelj boravka u prirodi, putujete s obitelji ili preferirate boravak u luksuznim hotelima, ljetovanje u Dubrovniku, Rovinju i Vrsaru u smještajnim objektima Maistre pruža nezaboravan doživljaj. Ova renomirana turistička tvrtka, dio Adris Grupe, ističe se dugogodišnjim iskustvom i visokom kvalitetom usluge.

Izgubite se u rovinjskim uličicama

Šarm kamenih, uskih ulica možete doživjeti i u Rovinju, dragulju Istre, kako mu tepaju. Šetnja uskim, isprepletenim uličicama u kojima iza svakog skretanja čeka nešto novo već je doživljaj sam po sebi. A kada želite malo predahnuti, Rovinježi su poznati kao dobri domaćini. Sjednite na čašu odlične malvazije ili terana uz svjetski poznat istarski pršut. Dobro je znati da je Rovinj i destinacija čije restorane krase Michelinove zvjezdice i preporuke, stoga ne propustite i vi provjeriti zašto su tako posebni.

Sunčanje i opuštanje na vrsarskim plažama

Ovo malo ribarsko mjesto krasi čisto more i kilometri šuma duž čitave obale. Ako želite, u Vrsaru se zaista možete ponovno povezati s prirodom i potpuno odmoriti u pronađenom miru i slobodi.

image

Maistra Vrsar

No, ne nedostaje Vrsaru niti prilika za aktivniji odmor poput biciklističkih staza sve do Limskog kanala, vrhunske škole ronjenja te sportskih terena koje će vam aktivirati svaki mišić u tijelu. Sve je tu, vi samo trebate odabrati svoj termin.

Otkrijte što se krije unutar Dubrovačkih zidina

Dubrovnik je jedna od najpopularnijih svjetskih destinacija. A već nedaleko od njega, možete uživati u miru, prirodnim plažama i svemu što pružaju naši hoteli i luksuzni apartmani. Kada se zaželite gradskog žamora, sigurno ćete ga pronaći u legendarnim Dubrovačkim zidinama.

image

Maistra Dubrovnik

Šetnja zidinama će vas vratiti u neko drugo zlatno doba grada, kada je bio i republika, a pogled s njih će ispuniti crveni krovovi i plavo more.

Uživajte u vrhunskom smještaju, predivnim plažama, kvalitetnoj usluzi i jedinstvenom iskustvu na hrvatskoj obali uz Maistru. Bukirajte jednu od posebnih ponuda s do 25% popusta na smještaj u premium i luksuznim hotelima i resortima već danas na www.maistra.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:17