ESTETSKA OVISNICA

PONOSNA NA SVOJIH 200 PLASTIČNIH OPERACIJA Silikon joj curi po tijelu, i zbog toga dobiva invalidninu!

Žena koja je obavila nevjerojatnih 200 estetskih operacija mogla bi sada snositi i po život opasne posljedice takvih radikalnih zahvata. Monique Allen, živahna 58-godišnjakinja iz Orange Countyja u Californiji pod nož je odlazila dugih 35 godina, što je rezultiralo njezinom oduzetošću.

I sama priznaje da je ovisnik o operacijama, na prvu je otišla kada je imala 22 godine, i to je bil operacija promjene spola. Pored toga, gotovo svaki dio njezinog tijela danas je operirarn.

'Volim izlaske i provode, i volim glamur. Kako bi izgledala što glamuroznije morala sam obaviti neke estetske zahvate. Dvaput sad radila operaciju podizanja kapaka, nos sam operirala više od 20 puta, u usne sam dvadeset puta uštrcala injekcije silikona, pa sam onda napravila dvanaest operacija uklanjanja silikona s raznih mjesta, osam puta sam napravila operaciju grudiju, pa osam puta još dodatno oblikovala grudi i stražnjicu', ponosno nabraja Monique.

Ova glamurozna plastična ljepotica spiskala je na sve te operacije preko 200 tisuća dolara.

Njena opsesija je počela nakon što se podrgla operaciji promjene spola.

'Odrasla sam ovdje u Orange Countyju, u obitelji koja pripada srednjoj klasi. Imala sam sve kako pravila društvena propisuju: mamu, tatu, sestru, pse, mačke... no, već sa tri godine sam znala tko sam'.

'Nisam u to vrijeme znala kako to definirati, ali znala sam da sam djevojčica. Sve moje prijateljice su bile djevojčice, igrale smo se s lutkicama. Sa dvanaest godinama sam se već oblačila kao djevojčica... Nekoliko godina kasnije, promijenila sam spol'.

'Nisam se bojala. Nikad se nisam bojala operacija. Kada sam 1977. otkrila party scenu u LA-u i upoznala djevojke koje odlaze na estetske operacije, povela sam se za njima. Na 28. rođendan shvatila sam da sam ovisna o operacijama'.

'Obožavala sam biti u bolničkom krevetu, tetošena i mažena. Obožavala sam osjećaj igle koja ulazi u moje tijelo, i nakon toga morfij koji me omamljuje. To je poput droge. Brojala sam od jedan do deset... i ooooh. To mi je omiljeni osjećaj, ponekad se pitam da li je tako i kada umireš...'

'Prvi tjedan nakon operacije bi obično pala u depresiju. Pun si modrica i ne možeš izlaziti'.

Operacija je radil akod najboljih kirurga na Beverly Hillsu, ali i kod onih bez dozvole. Više puta se dogodilo da ogromne količine silikona prodru u neki drugi dio tijela. Na licu je jednom imala kuglu veličine jajeta, ali to su joj uspjeli odstraniti.

U bedrima i stražnjici ima toliko silikona da joj je počeo curiti niz noge. Nekada se bavila plesom, no više ne može niti obuti visoke pete. Zbog toga je proglašena nesposobnom za rad i dobiva socijalnu pomoć'.

'Zadnjih nekoliko godina ne idem na nove operacija, sada samo radim na održavanju. Svjesna sam da bi me moglo ubiti ako pretjeram', kaže Monique.

I dodaje: 'Još si samo uštrcavam Botox'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 09:21