JUTARNJI IQ

NAJVEĆI MAGAZIN ZA ENIGMATIKU U HRVATSKOJ Jutarnji petkom bogatiji za još jedno besplatno izdanje

U enigmatskom magazinu stižu brojne križaljke, sudoku, osmosmjerke, skandinavke koji će vaš mozak držati u formi

Trenirajte svoj mozak jer čak ni IQ nije isključivo genetski zadana stvar. I on može zakržljati ili pak biti u formi. Magazin Jutarnji IQ, objavljen krajem kolovoza uz Nedjeljni Jutarnji, prodan je u više od 30.000 primjeraka.

A zbog velikog interesa čitatelja, Jutarnji list će petkom biti bogatiji za još jedno izdanje - Jutarnji IQ. I to besplatno. U enigmatskom magazinu, među ostalim, stižu brojne križaljke, osmosmjerke, skandinavke, sudoku, razne pitalice i testove koji će vam omogućiti da vaš mozak bude u dobroj formi.

Rješavanje logičkih i matematičkih zadataka, vizualnih smicalica i priča kojima treba odgonetnuti kraj najzabavniji je način treniranja mozga.

Za taj trening ne morate vladati matematičkim formulama niti učiti napamet gomilu podataka. Tako vježbate bržu obradu informacija. A istrenirani mozak se puno brže i lakše nosi s novim informacijama. Naime, kao što trčanje pospješuje fizičku kondiciju, tako treniranje mozga jača spojeve živaca naše radne memorije ili kratkoročnog pamćenja. Dodajmo i da je neprestano stimuliranje mozga razmišljanjem važno da ostanemo zdravi i u starosti se obranimo od demencije.

S Jutarnjim IQ upustite se u trening za mozak.

Mozgalice, mini zadaci, logičke smicalice, krimi priče, testovi, rebusi i labirinti, sve vrste križaljki, asocijacije, japanske brojčane mozgalice…

Jutarnji IQ osmislili su vrhunski autori i urednici. Najbolji majstori enigmatike sastavili su za vas nove, apsolutno najteže i najizazovnije zadatke i zagonetke, mozgalice i testove.

ULTIMATIVNA NAGRADNA IGRA JUTARNJEG LISTA Osvoji Kiu Sportage i još brdo nagrada!

Unutra ćete pronaći više od 200 raznovrsnih zadataka na 32 stranice. Novi Jutarnji IQ, najbolji magazin za enigmatiku u našoj zemlji, potražite besplatno u sutrašnjem megapaketu Jutarnjeg lista. Provjerite zašto su vježbe za mozak sve veći hit u svijetu.

U petak, 19. rujna, počinje i velika nagradna igra Jutarneg lista. Glavna nagrada je Kia Sportage, a sve o nagradnoj igri pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 02:21