Uređenje interijera

KUĆNI PROJEKTI KOJE MOŽEMO NAPRAVITI U KARANTENI Unesite toplinu proljeća u vlastiti dom

 
 Prima namještaj

Došlo je vrijeme kad sve više vremena provodimo u udobnosti vlastitog doma, a jedini izleti su nam šetnja od spavaće sobe do improviziranog ureda u dnevnom boravku. Okruženje u kojem se nalazimo, pogotovo u situaciji u kojoj smo danas, uvelike utječe na raspoloženje. Iako ćemo ove proljetne sezone propustiti mnoge lijepe trenutke na otvorenom, vrijeme u karanteni će brže proći ako mislimo pozitivno i uljepšamo interijer u kojem se nalazimo. Došli smo do zaključka da je vrijeme za promjene, a novi, inspirativni katalog Prima interijera došao je u pravi trenutak kao osvježenje. Donosimo odlične ideje koje će u vaše domove unijeti mnoštvo žive energije.

Osvježite prostor novim bojama za bolje raspoloženje

Svi znamo da boje prostora u kojem se nalazimo mogu uvelike utjecati na naše raspoloženje. Svaka boja odašilje jednu vrstu energije, zato se primjerice ne preporučuje spavanje u sobi crvenih zidova jer ista boja može izazvati nesanicu te stručnjaci preporučaju da ju koristimo u blagovaoni jer potiče apetit. Ovog proljeća moderni su smirujući duboki tonovi zelene, poput one smaragdne koja opušta, a osim svojih pozitivnog utjecaja koji zelena boja ima na raspoloženje, unijet će i dašak prirode u vaše domove, pogotovo ako umjesto klasične boje, odaberete neke tapete zanimljivih uzoraka.

Prima namještaj

Nadopunite prostor veselim dekoracijama dostupnim za svaki budžet

Detalji čine razliku, a svaki kutak svoga doma možete osvježiti i bez pretjeranih ulaganja. Dovoljno je poigrati se dekoracijama koje će unijeti novu energiju u prostor i cjelokupnom interijeru dati kompletno novi izgled. Ukoliko ste se kao i mi zaželjeli toplog proljetnog sunca, predlažemo da svoje omiljene prostorije osvježite zlaćanim detaljima, poput jastučića i ogledala, a ako vam nedostaje inspiracije možete ju potražiti u novoj Prima premium COCO maison kolekciji.

Prima namještaj

Samo jedan komad namještaja dovoljan je za kompletno novi look

Nekad je dovoljno prostor obogatiti jednim detaljem koji će mu u potpunosti promijeniti izgled. Ako ste se zaželjeli ispijanja kave u svom omiljenom kafiću ili pak čitanja knjiga u nekoj od gradskih knjižnica, a u mogućnosti ste izdvojiti određeni dio budžeta za nove promjene u svom domu, unesite u prostor jedan od popularnih komada namještaja. Udobna fotelja i pomoćni stolić stilski odabrani i pomno smješteni u prostor mogu omiljeni kutak vašeg doma pretvoriti u pravo mjesto za relaksaciju.

Prima namještaj

Kuhinje po mjeri za prave gurmane

Ljubav ide kroz želudac, pogotovo u doba karantene kad je većina nas odlučila poboljšati svoje kulinarske vještine. Ako ste u procesu preuređenja vašeg doma i želite stvoriti savršen kutak za kreiranje svojih kulinarskih čarolija, Prima nudi kuhinje po mjeri, a svoj kutak iz snova možete upotpuniti i raznim dekoracijama.

Prima namještaj

Uređenje domova nikad nije bilo lakše, sve što vam je zapelo za oko možete u samo par koraka naručiti putem Prima webshopa. Ukoliko ste kao i mi oduševljeni novom kolekcijom i voljeli biste imati vlastiti primjerak novog kataloga, možete ga naručiti putem online forme i zatražiti svoj primjerak koji će biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:04