ZVIJEZDA SE UGASILA

Kolege s RTL-a: Iva nas je učila hrabrosti i pozitivnosti

 Bruno Konjević/Cropix

TV voditeljica i jedno od zaštitnih lica RTL Televizije Iva Bagić preminula je noćas u 25. godini nakon višegodišnje borbe s tumorom na mozgu.

U posljednjih pet godina, vedra, nasmijana, spontana 25-godišnjakinja, puna volje za životom, bila je na četiri operacije u borbi sa strašnom dijagnozom tumora na mozgu.

Prošle godine pokušala je s novom, eksperimentalnom, vrlo skupom terapijom u Švicarskoj, nažalost bez uspjeha.

RTL Televizija zauvijek će pamtiti Ivu Bagić po vedrini koju je unosila u njihove živote.

- U žalosti smo primili vijest o smrti Ive Bagić. Mi, njezini prijatelji i kolege, Ivu ćemo zauvijek pamtiti po vedrini koju je unosila u naše živote. Njezina hrabrost treba svima ostati uzor. Iako je otišla, Iva je uspjela pobijediti u našim srcima.

RTL Televizija izražava duboku sućut obitelji Bagić - kažu Ivini kolege s RTL-Televizije.

Njezina prekrasnog sijećaja i nevjerojatne osobnosti sjećat će se Ivina kolegica Tatjana Jurić.

- Kada pomislim na Ivu, ne mogu ne pomisliti i na Tomu Vrbana… Oboje su bili ljudi s nevjerojatnom, posebnom osobnošću. Toliko nam je tuge donijela ova godina... Ivu sam upoznala na castingu za reklamu, kada su tražili djevojku koja bi glumila moju prijateljicu. Ušla je u prostoriju i sve naprosto očarala. Posao nije dobila. jer je bila predobra, zasjenila bi glavnu glumicu svojim prekrasnim osmjehom. Taj osmijeh ostaje zauvijek s nama. Laku noć, Iva… - rekla je Tatjana.

- Eh, da ju mogu još jednom zagrliti za kraj. Vjerujem da bi i tada ona tješila mene, jer to je bila naša Iva. Presretan sam što sam je poznavao i bio u blizini tako divne osobe, što sam imao priliku učiti kako s osmjehom i optimizmom pobijediti sve životne križeve. Koliko je samo puta rekla da ne bi mijenjala minutu svog života za tuđi. Iva, sad ti vjerujem i hvala ti na putokazu i svakoj sekundi dobrote kojom si nas zasipala. Reflektori se mogu ugasiti, no zvijezde kao što si ti ostaju sjati. Roditeljima i bratu izražavam najiskrenije saučešće - izjavio je u povodu Ivine smrti Tomislav Jelinčić, voditelj i urednik 'VIjesti' na RTL-u.

Novinarka RTL-a Antonija Mandić u šoku je zbog Ivine smrti.

- Tužna sam i šokirana, još uvijek ne mogu vjerovati da je nema. Ali, sjećat ću se svaki dan njezine pozitivne energije koja me naučila mnogočemu - rekla je Antonija.

- U šoku sam. Svi smo je voljeli, bila nam je najdraža kolegica. Od nje se zaista puno moglo naučiti. Hrabrost, snaga i pozitivnost su zračili iz nje i to je nešto što svi možemo naučiti od nje - izjavila je Renata Sopek.

- Grozno! Ne mogu vjerovati! Baš sam neki dan razmišljala o Ivi, o tome kako je ona pozitivna osoba, ispunjena optimizmom. Svi mi smo, naravno, znali da boluje od teške bolesti, ali ja je nikad nisam doživljavala kao bolesnu osobu, nego kao vedru, veselu djevojku, prepunu pozitivne energije. Bila je veliki borac, a ja sam bila uvjerena da će u svojoj borbi dobiti i bitku s bolešću koju je, nažalost, ipak izgubila - kaže Ana Miščević, Ivina kolegica s RTL-Televizije, i nastavlja:

- Posljednji put vidjela sam je u gradu uoči božićnih blagdana. Bila sam u automobilu i mahnula sam joj, ali me nije vidjela, nego je sva nasmijana nastavila hodati ulicom - prisjeća se Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 17:23