USPJEH HRVATSKOG STILISTA

Grgo Zečić postao modni urednik Interview Magazina: U timu s Alionom Doletskay i Naomi Campbell

Zagreb, 230610.Dove Fashion hr. organizirao je sluzbenu koktel zabavu u Peoplesu.Na slici Vinko Filipic-organizator (lijevo)i Grgo Zecic.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Grgo Zečić , postao je američkim modnim urednikom prestižnog Interview Magazina za Europu, piše Fashion.hr.

Po preporuci Karla Templera, jednog od najvećih stilista današnjice, Grgo je preporučen za pretižnu poziciju.

Glavna urednica europskog izdanja Interview Magazina je Aliona Doletskaya, koja je dvanaest godina bila na čelu ruskog Voguea.

'Ruska Anna Wintour' ponudila je Grgi poziciju sa stalnom adresom u New Yorku odakle će stvarati modne editorijale za Interview.

Tako će Grgo raditi u istom timu sa Alionom, ali i sa supermodelom Naomi Campbell , koja je također imenovana urednicom u magazinu.

Inače, kultni Interview osnovao je davne 1967. otac pop arta Andy Warhol dok magazin danas slovi kao jedan od najinovativnijih i najutjecajnijih modnih naslova na svijetu.

Grgo Zečić svoju bogatu karijeru započeo je u francuskom Vogueu i Vogue Hommesu u Parizu. Radio je kao asistent legendarne Carine Roitfeld te za Karla Templera. Asistirao je na projektima za talijanski Vogue, francuski Vogue, V magazine, američki Harper's Bazaar, američki Interview te na revijama i kampanjama kuća Balmain, Givenchy, Nars, Calvin Klein, Alexander Wang, Prada i Donna Karan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 16:45