Tvorci Heavenly Sworda rade na Disney Infinity 2.0

Tvorci Heavenly Sworda rade na Disney Infinity 2.0

Developer Ninja Theory će asistirati na razvoju borbe za novi Disney Infinity 2.0. Informacija je prvo najavljena u sklopu Giant Bomb prezentacije na PAX-u, da bi zatim bila potvrđena na Twitteru. Izvršni producent John Vignocchi je rekao kako je studio posljednji u nizu koji se pridružio projektu.

Razgovarajući na Twitteru o Ninja Theoryu Vignocchi je rekao – “Rade s nama još od veljače i postali su poput obitelji našim timovima u Avalancheu i Disneyu.” U sklopu spomenute prezentacije je rekao da je ekipa iz Ninja Theorya primarno radila na borbenom sustavu za zlikovce u igri kao što su Loki, Green Goblin i Ronan.

Inače, Ninja Theory je, ovako usko specijalizirano radio i na drugim igrama kao što je nedavni reboot DmC: Devil May Cry. Ipak, slavu su stekli, te su poznati kao tvorci Heavenly Sworda, PS 3 launch naslova, te Enslaved: Odyssey to the West, odlične, postapokaliptične interpretacije klasične dalekoistočne priče. U sklopu Gamescoma su iz studija izjavili da rade na svom novom, originalnom naslovu imena Hellblade.

Disney Infinity se sve više širi na u sve franšize koje Disney trenutno ima pod svojim okriljem, pa bi nakon uvođenja Marvelovih junaka trebali biti integrirani i Star Wars likovi, koji se planiraju za 2015.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 09:23