Stiže li napokon Red Dead Redemption na PC?

Odlazak u suton

Sjećate li se Red Dead Redemptiona? Ova akcijska avantura smještena u otvoreni svijet westerna je oduševila igrače još krajem 2010. godine kada je izašla u prodaju. No iako je brzo prihvaćena od publike, igra je izašla samo za Playstation i Xbox konzole, a o PC verziji se samo nagađalo te ju na kraju nikada nismo dobili.

Rockstar i dalje ne želi reći ništa konkretno vezano o PC verziji ove igre, no nove glasine govore o DX11 verziji Red Dead Redemptiona koji bi se trebao pojaviti u skorijoj budućnosti.

Ako pogledate Windows Compatibility Center stranice, vrlo lagano je uočiti da piše kako će Red Dead Redemption biti kompatibilan sa Windows 8.1.

Uvijek postoji mogućnost da se radi o krivom izlistanju, no kolege s DSOgaminga su provjerile i neke druge popularne konzolaške igre na istim stranicama koje neće izaći za PC. Budući da su sve druge informacije točne, moguće je da smo upravo dobili najavu igre za PC.

Prisjetimo se da je Rockstar službeno potvrdio kako PC verziju igre Red Dead Redemption nećemo vidjeti radi “čudnih” tehnika kodiranja igre, no još uvijek se istoj nadamo.

Naravno, ovo sve su samo glasine i nagađanja, a ako želite biti sigurni da ćete zaigrati Red Dead Redemption, morat ćete igru zaigrati na Playstationu 3 ili Xboxu 360, barem zasada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 09:24