Sony polako završava rad na Project Morpheusu

Prikazan The Assembly – prva igra koja se razvija isključivo za Project Morpheus

Iz Sonya javljaju kako je već 85% posla na Projectu Morpheusu gotovo.

Iako nam na ovaj način Sony želi reći da je potrošačka verzija ovog virtualnog headseta namijenjenog prvenstveno Playstationu 4 skoro gotova, ne odaje koliko je vremena ostalo do izlaska Projecta Morpehus u prodaju.

Nažalost, ne znamo čak niti cijenu, no Shuhei Yoshida iz Sonya spominje kako je većinu komponenti ovog uređaja moguće pronaći u današnjim smartphone telefonima. To bi trebalo značiti da Project Morpheus neće biti previše skup. Budući da bi se cijena glavnog konkurenta ovog headseta, Oculus Rifta, trebala kretati od $200 do $400 američkih dolara, možemo samo pretpostaviti da će i Project Morpheus biti u sličnom cjenovnom rangu.

Iz Sonya očekuju da će projekt zaživjeti i sa strane, odnosno da se isti neće koristiti samo u igrama. Također, očekuje se da će Project Morpheus dodatno povećati popularnost Playstation 4 konzole, a mi sada samo čekamo da isti izađe u prodaju te se nadamo da ćemo ga imati priliku isprobati čim prije.

Prisjetimo se kako je izgledalo testiranje uređaja u TV showu te kako izgleda prva igra kreirana isključivo za Project Morpheus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 17:31